Lantaarnornamenten

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Wielsma Verlichting geeft u bijzondere lantaarnornamenten

Met lantaarnornamenten maakt u iets van uw omgeving. Een gezellige, uitnodigende plaats waar men graag (terug) komt. Zo laat u uw stads- of dorpscentrum bruisen; men ontmoet elkaar, geniet van de sfeer en geeft meer uit in de plaatselijke winkels. Vooral natuurlijk in de winterperiode, wanneer men op zoek is naar cadeautjes in uw stad of dorp. Hoe mooier uw lantaarnpaalornamenten op dat moment zijn, hoe groter dit effect. Een goede reden om te kiezen voor de meest bijzondere lantaarnornamenten. Deze krijgt u voordelig van Wielsma Verlichting.

Lantaarnornamenten op maat

Ondanks dat wij toch al zeer bijzondere LED lantaarnornamenten hebben, bieden wij u ook de mogelijkheid om deze  lantaarnpaal ornamenten op maat te laten maken. Wij zijn dankzij onze jarenlange ervaring sinds 1977 in staat om voor u een gepaste oplossing op maat te maken. Wij hebben alle creatieve en technische expertise in huis om deze te laten ‘schijnen’. Zo verzorgen wij altijd de bijzondere maatwerp lantaarnornamenten in steden zoals Groningen, Utrecht en Heerenveen.

Lantaarn kerstverlichting

Klassieke en moderne lantaarnpaalornamenten

Hoewel wij natuurlijk de ‘klassieke’ feest-, sfeer-, sier- en kerstverlichting realiseren zoals iedereen die gewend is, leveren en monteren wij ook steeds vaker bijzondere maatwerk (LED) verlichting met wel heel bijzondere kleuren en vormen. Zoals het sprookjesachtige Snowfall die vallende sterren nabootst. Hiervan staan vele foto’s en een filmpje op onze website. Bekijk onze professionele lantaarnornamenten gerust eens of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze lantaarnornamenten kopen of huren

Omdat u natuurlijk zo uw eigen budget, wensen en situatie heeft, biedt Wielsma Verlichting u verschillende opties voor het realiseren van uw maatwerk LED lantaarnpaalornamenten. Zo mag u bij ons deze:

  • kopen en zelf de montage, het onderhoud en de opslag verzorgen;
  • kopen en ons de montage, het onderhoud en de opslag laten verzorgen;
  • huren voor een periode van vijf jaar, waarbij wij de montage, het onderhoud en de opslag op ons nemen;

Wat zeggen onze klanten