Project

Annen

Annen

Een bruisend Brinkdorp gelegen op de Hondsrug met lantaarnpalen ‘met specials”. d’ Anner Oele feestverlichting lantaarnpaal armatuur wordt jaarlijks vol trots door eigen mensen geplaatst.

Lees verder

Assen

Assen

Assen Cité Winkelcentrum Citadel. De place-to-be in Assen.

Lees verder

Assen

Assen

Voor een snelle boodschap of gezellig winkelen bent u bij Winkelcentrum Vredeveld helemaal aan het juiste adres. We combineren een royaal aanbod op een compacte locatie.  Een van de grote voordelen van Vredeveld is het parkeergemak vlak bij de winkels. En het parkeren is natuurlijk gratis!

Lees verder

Bennekom

Bennekom

De Ondernemersvereniging Bennekom zet zich in voor een goed klimaat voor ondernemers en hun klanten. De OVB heeft zich altijd hard gemaakt voor o.a. het behoud van gratis parkeer gelegenheid. Zonder de OVB zouden er geen banieren, hanging baskets of feestverlichting zijn in het Bennekomse centrum. Sta er af en toe even bij stil hoe

Lees verder

Bilthoven De Kwinkelier Winkelcentrum

Bilthoven De Kwinkelier Winkelcentrum

We creëren ‘n nieuwe winkelomgeving & beleving waar je van harte welkom bent!

Lees verder

Bunne

Bunne

’t Huys van Bunne is een sfeervol huiskamer restaurant in het hartje van Drenthe. Gelegen in de bosrijke omgeving van Bunne is het restaurant een ideale tussenstop van een mooie fietstocht. ’t Huys van Bunne staat bekend om haar goede keuken, gezellige sfeer en gastvrije bediening. U kunt bij ons genieten in kleine en grote

Lees verder

De Lier

De Lier

In de middeleeuwen veel gebruikt als muziekinstrument als voorloper van de Harp. De combinatie van woonplaats De Lier en het muziekinstrument De Lier kon het niet uitblijven dat er ook een speciaal lantaarnpaal armatuur De Lier is gemaakt.

Lees verder

Delfzijl

Delfzijl

Delfzijl de haven van Delfzijl is de belangrijkste van Noord Nederland. Door de recente renovatie van het centrum en o.a. het plaatsen van lantaarnpalen “met specials” is er een Delfsail armatuur ontworpen en geproduceerd.

Lees verder

Groningen Steentilstraat

Groningen Steentilstraat

Steentilstraat is een vrolijke, gezellige winkelstraat met heel veel verschillende winkels, restaurants en cafe’s. De Steentilsraat is een echte toegangsweg naar het centrum van de Stad, waarin u nog met de auto doorheen kunt rijden of even kunt stoppen om iets op te halen.

Lees verder

Groningen Vindicat atque Polit

Groningen Vindicat atque Polit

Het Groninger Studenten Corps ‘Vindicat atque Polit’ is de oudste studenten – vereniging van Nederland. Daarnaast is het sinds jaar en dag één van de grootste studentenverenigingen van Groningen.

Lees verder

Wat zeggen onze klanten