Referenties

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Siddeburen

In september 2020 is de Hoofdweg in Siddeburen mooi verlicht met feestverlichting van Wielsma Verlichting. We zochten nieuwe feestverlichting omdat de oude feestverlichting van ons niet meer goed functioneerde en veel te zwaar was.
Met een kleine initiatiefgroep “Meer sfeer aan de Hoofdweg” zijn we gestart met subsidies aan te vragen bij verschillende instanties. Het is ons gelukt om de feestverlichting aan te kunnen schaffen dankzij de subsidie van Loket Leefbaarheid en Leefbaarheidsfonds Midden-Groningen.
We hebben nu prachtige verlichting in de straat en ziet er feestelijk uit tijdens de feestweek in oktober en tijdens de feestdagen in december. De bewoners en bezoekers aan het centrum van ons dorp zijn enthousiast over de mooie verlichting.
Bij deze willen wij Wielsma Verlichting bedanken voor het goede advies en voor het plaatsen van de verlichting. Onze straat en centrum van het dorp heeft nu een gezellige uitstraling en sfeer gekregen.

Siddeburen Referentie

Noordscheschut

Wij hebben sinds dit jaar ( november 2020) prachtige straatverlichting op ons vernieuwde Dorpsplein in Noordscheschut hangen.  De reacties van uit het dorp zijn heel positief.  Al vanaf ons eerste telefonische contact in 2019 denkt de Fa. Wielsma met ons mee en zijn de contacten gemoedelijk wat wij als werkgroep als zeer prettig ervaren.  Advies op maat en goede tips waar wij op moesten letten of moesten regelen, voordat de armaturen geplaatst kon worden, waren zeer welkom.  De verlichting is heel makkelijk aan te brengen en dit hebben wij als werkgroep zelf gedaan.  Naast het dorpsplein willen wij het gehele Zwarte Dijkje ( de hoofdstraat van ons dorp) voorzien van straatverlichting en zo een mooie verbinding maken met ons prachtige sluis.  Ook hierin mogen wij rekenen op alle goede adviezen van Fa. Wielsma Verlichting. 

referentie-foto

Hans Hermans, Ondernemend Harmelen

In 2016 zijn wij in contact gekomen met de firma Wielsma verlichting. Het viel ons meteen op dat Wielsma verlichting uit Leek een extreem groot aanbod heeft. We werden goed geadviseerd om de juiste keuze te kunnen maken, zo zijn we geholpen met de ontwerpen & het uitwerken van onze persoonlijke ideeën hierin. Het contact in deze periode was professioneel en de lijntjes waren kort. Afgelopen winter was het zover, het gehele winkelhart van Harmelen werd voorzien van nieuwe feestverlichting. We zijn trots op het resultaat en kunnen Wielsma dan ook bij iedereen aanbevelen.

Yasin Ugur, Winkeliers vereniging Lombok

Al meer dan 15 jaar betrouwbare partner in feestverlichting. Paar jaar terug zijn we uitgeroepen voor de mooiste feestverlichting in de gemeente Utrecht. Top service Wielsma!

Desmond Terlien, Winkelcentrum Overkapel Utrecht

Zeer professioneel bedrijf met kennis van zaken. Perfecte service en uitvoering. Al met al een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.

Rien Willems, voorzitter winkeliersvereniging De Wijert Groningen

Al twee decennia maken we jaarlijks gebruik van de diensten van de fa. Wielsma. Zo’n lange relatie geeft blijk van het wederzijds vertrouwen. Het prettige in de samenwerking met Wielsma is dat ze de regie in handen neemt. Daardoor kun je zelf in die drukke periode tegen het einde van het jaar doen waar je goed in bent: ondernemen. Wielsma nam ook ongevraagd het initiatief ons van tips te voorzien (over wat kan, wat mag, en wat is wenselijk) tijdens de totstandkoming van het herinrichtingsplan van ons winkelcentrum. Duidelijke afspraken, vlotte afhandeling, kortom: Prima partner.

Mark Engberts, Groningen City Club

Voor de Groningen City Club is de feestverlichting het jaarlijks terugkerende startschot van een belangrijke periode voor de ondernemers van de Koopstad van het Noorden. De samenwerking met Wielsma gaat naar volle tevredenheid, met wederzijds aandacht voor procesverbetering. Belangrijk aspecten, naast de kosten, zijn zaken als creativiteit en duurzaamheid. Groningen, waar winkelaanbod en sfeerverlichting uitnodigen tot langdurig winkelen,​ heeft jaarlijks een van de mooist verlichte binnensteden van Nederland.

Barbara van der Goes, Winkelcentrum de Weide

Onze samenwerking met Wielsma verlichting loopt al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid. De montage en demontage verlopen soepel en altijd volgens afspraak. De sfeer in ons winkelcentrum krijgt een boost als Wielsma is geweest!

Alwin Piest, Handelsvereniging Leek/Nietap

Sinds 2013 zijn wij met Wielsma verlichting begonnen met een gefaseerde vernieuwing van de feestverlichting in het Centrum van Leek. Zij hebben ons daarbij zowel bij het ontwerp, als ook bij de realisatie uitstekend geholpen met goede adviezen. Dankzij deze adviezen hebben we de prijs van de verschillende armaturen op het gewenste niveau kunnen brengen. Verder zijn de uiteindelijke armaturen en de bijbehorende bevestigingen door de technische ondersteuning fantastisch geworden. We zijn er heel blij mee.

Wim Kroeze, Stichting de Reensche Compagnie

reensche

Wij maken al enige jaren gebruik van de services en geweldige dienstverlening van Wielsma verlichting uit Leek. Door de goede contacten die Wielsma verlichting heeft met een plaatselijke installateur, ben ik jaren geleden met Wielsma in contact gekomen om een oplossing te vinden voor de sobere kerstversiering waar onze panden al jaren mee te stellen hadden. In zeer korte tijd is er een oplossing aangedragen welke nog heden ten dage tijdens de decembermaand ons pand in een feestelijke kerststemming omtovert. Belangrijke kernwoorden in een goede zakelijke relatie vind ik; korte lijnen, een no nonesens mentaliteit, vertrouwen, persoonlijke benadering, goede kwaliteit van het geleverde en als laatste prijs. Prijs is belangrijk maar wel ondergeschikt aan het eerste genoemde. Wij hopen nog zeker jaren gebruik te maken van de diensten van Wielsma. Wij zijn namelijk erg blij dat Wielsma onze verlichting wil verzorgen.

reensche-comapgnie

Tom Kool, Stichting Ondernemersfonds Wageningen

sow

Wij doen al meer dan 25 jaar zaken met Wielsma verlichting. Toch vragen wij aan het eind van elke contractperiode (zakelijk als we zijn) meerdere offertes op. Dan is Wielsma altijd één van de scherpste aanbieders. Naast een scherpe prijs zijn we ook zeker van een eerlijke en zakelijke partner die stipt zijn afspraken nakomt.

sow-arm

Centrummanager Paddepoel

paddepoel

Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Alles is volgens afspraak gegaan en Wielsma Verlichting is al jarenlang een betrouwbare partner. Er wordt goed met je meegedacht en alles wordt uitgevoerd zoals besproken. Wij zijn erg blij en tevreden met Wielsma Verlichting.

padpoel

Albert Post, Slagerij Albert Post Hoogezand

Beste mensen, we doen al jaren op een prettige en makkelijke manier zaken met de familie Venema en medewerkers. Ook al is het klein, voor feestverlichting kun je het best bij de firma Wielsma zijn.

post

Wim Hiemstra, O.V. Akkrum

akrum-logo

Sinds een paar jaar is de fa. Wielsma verlichting onze leverancier voor de feestverlichting. In tegenstelling tot de meeste van haar cliënten huren we niet maar hebben we zelf de verlichting aangeschaft. In het prachtige kleine dorp Akkrum hebben we een beperkt budget maar daarin tegen veel vrijwilligers. We doen dan ook alles zelf, de en montage, onderhoud maar ook de opslag. Ieder jaar breiden we onze verlichting uit. De fa. Wielsma verlichting heeft ons uitmuntend geholpen met uiteenlopende adviezen van zowel technische als financiële aard. Men levert een professionele kwaliteit tegen een gunstige prijs. De openingstijden zijn ruim net als het assortiment en de voorraad. Bijzonder mag de persoonlijke relaxte benadering genoemd worden, gecombineerd met een correcte zakelijke aanpak maakt hen tot een betrouwbare partner.

akrum

Hans Beekman, Bedrijven Actief Noordoostpolder

bedrijven-acties

Onze ervaring met Wielsma Verlichting is prima. Het is een bedrijf die op tijd en duidelijke afspraken maakt. Daarnaast komt hij zijn afspraken ook altijd na. Al met al, wij kunnen Wielsma van harte bij iedereen aanbevelen.

ban

Hans Beekman, Vereniging van Pandeigenaren Lange Nering West

pandeigenaren

Onze ervaring met Wielsma Verlichting is prima. Het is een bedrijf die op tijd en duidelijke afspraken maakt. Daarnaast komt hij zijn afspraken ook altijd na. Al met al, wij kunnen Wielsma van harte bij iedereen aanbevelen.

pandeigenaren

Geert Jan Groeneveld. Bloemsierkunst Groeneveld Haren

bloemsierkunst

We hebben al jaren een goede ervaring met Wielsma Verlichting. Een enthousiast team wat kennis van zaken heeft. Na het plaatsen van de verlichting met een keurige afwerking, sluiten we gemoedelijk af met een kop koffie. Met andere woorden we zijn zeer tevreden.

haren

Harry Wiegman, Voorzitter Ondernemersvereniging Gieten

gieten

We hebben als Ondernemers Vereniging Gieten in 2016 voor het zesde opeenvolgende jaar de eindejaarsverlichting in het centrum van Gieten branden. Dit is door Wielsma klantspecifiek voor ons geproduceerd, rekening houdend met de straatverlichting waar het in komt te hangen. Deze verlichting wordt jaarlijks gehuurd incl. onderhoud. We ervaren de samenwerking met Wielsma als zeer prettig: we zijn betrokken geweest in het ontwerp indertijd en de montage/demontage verloopt soepel. Hebben we in de periode een keer een probleempje, wordt dit op korte termijn opgelost! Ook consumenten reageren positief, de verlichting heeft een positief effect op de de sfeer in de straat en de ondernemers tonen zich als collectief naar de buitenwereld!

gieten

Carla Burger, Occhiali Opticiens Amsterdam

occhiali

Bij onze optiekwinkel in Amsterdam verzorgt Wielsma sinds 3 jaar de buitenverlichting tijdens de feestdagen. Het is een professioneel bedrijf en wij ervaren de samenwerking met Wielsma als zeer positief. Ieder jaar krijgen wij bijtijds bericht van Wielsma dat de sierverlichting voor de feestdagen weer door hen opgehangen kan worden en Wielsma komt de afspraken na die dan gemaakt worden. Het weghalen van de verlichting verloopt ook prima volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden over deze gang van zaken.

occhiali-opticiens

Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten

In 2016 is de samenwerking gestart tussen Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten en Wielsma Verlichting. De keus voor de aankoop van feestverlichting was snel gemaakt toen bleek dat Wielsma armaturen wist te ontwerpen die perfect passen bij Winschoten. Verlichting die tijdloos is, die gebruikt wordt tijdens de wintermaanden, maar die ook prima past tijdens speciale evenementen gedurende de zomer. Wielsma denkt mee, levert voor een vriendelijke prijs een goede kwaliteit en een prima service

SOCW Winschoten

Jan Daamen Jumbo Stadsweiden Harderwijk

wc-stadsweiden

Wij hebben voor het tweede jaar de firma Wielsma uit Leek die de verlichting van het Winkelcentrum Stadsweiden in Harderwijk verzorgd. Wielsma denkt mee en regelt alles zonder problemen en gedoe wordt het netjes gemonteerd en ziet het er weer prima uit. De klanten zijn blij en wij tevreden!

harderwijk

Anko Hofstra, Vriezer Ondernemers Vereniging

vov

Al sinds lange tijd doen wij zaken met Wielsma Verlichting uit Leek. Wij kiezen een armatuur en huren deze voor 5 jaar, na deze huur periode kunnen wij eventueel weer een andere uitzoeken. De fa. Wielsma zorgt er voor dat de palen met de verlichting geplaatst worden voor Sinterklaas en haalt ze vlak voor oud en nieuw weer op. Hij controleert tussendoor de status van de verlichting en vervangt waar nodig. Op deze manier worden wij totaal ontzorgt en kunnen wij ons richten op de drukke december maand.

vov-foto

Herman Juurlink, bestuurslid Plaatselijk Belang Slagharen

pbs

De oude straatverlichting in Slagharen was oud en lelijk. Wij als Plaatselijk Belang vonden het nodig om dit te vernieuwen. Wij kwamen in contact met de Fa. Wielsma Verlichting (Arrien Venema). De eerste contact was zeer positief met goede ideeën en advies. Ook advies over vergunning en plaatsing zeer tevreden. Ze hebben voor ons een mooi sierverlichting ontworpen en gemaakt, en dit is ook zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Wat ook weer belangrijk en handig is. Het plaatsen e.d. doen we allemaal zelf als Plaatselijk Belang. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met de Fa. Wielsma.

slagharen

Ondernemend Harlingen i.o. (Harlingen Promotion)

Harlingen heeft sinds november 2017 zijn eigen maritieme verlichting in de binnenstad. Met dank aan ons operationeel team en de goede begeleiding van Wielsma Verlichting onderscheidt Harlingen zich. De bezoekers en ondernemers zijn zeer positief en dat is voelbaar. De binnenstad ademt gezelligheid en intimiteit uit en dat werkt door in het ondernemersklimaat.

Binnenstand Harlingen

Bestuur van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren, winkelcentrum De Hooge Meeren Hoogezand

hooge-meeren

Het bestuur van het winkelcentrum De Hooge Meeren heeft Wielsma Verlichting in 2015 de opdracht verstrekt voor het maken van de buitenverlichting. Zowel in het voortraject als tijdens de aflevering waren wij zeer tevreden over de professionele advisering, fabricage en aflevering.

hooge

Henk Sijtsma , Winkeliersvereniging Westerhaven

Elk jaar hebben we aan de Westerhaven in Groningen weer een heerlijk sfeertje in ons winkelgebied mede dankzij de feestverlichting van Wielsma Verlichting uit Leek. Met de nodige plak en knipwerk en energievolle inzet wordt er door Wielsma elk jaar weer een mooi stuk werk geleverd.

wielsma

Gerard Bijma, Winkelcentrum Overdiep Appingedam

We werken nu al een paar jaar samen met Wielsma Verlichting en we zijn zeer tevreden. Zij zorgen dat de verlichting op tijd wordt opgehangen en weer verwijderd en als er problemen zijn worden ze direct opgelost.

overdiep

Jan Varwijk, Ondernemersvereniging Marum

ov-marum

Wielsma Verlichting heeft in 2013 onze nieuwe feestverlichting geleverd en verzorgd sindsdien naar volle tevredenheid de sfeerverlichting voor de Ondernemersvereniging Marum. Zij zorgen in november altijd voor het plaatsen van de verlichting in Marum en eind december worden de armaturen ook weer keurig opgehaald. In de maanden januari tot november wordt de verlichting opgeslagen bij Wielsma en tijdens die periode wordt gecontroleerd of alles nog functioneert. Hierdoor worden wij als ondernemersvereniging volledig ontzorgd. Arrien Wielsma en zijn medewerkers zijn correct, betrokken en pro-actief en een echte aanrader op het gebied van feestverlichting!

marum

Hans Nota, Winkelpromenade Soestdijk

winkelpromendae-soestdijk

Ruim 20 jaar verzorgd Wielsma de feestverlichting in onze winkelstraat. Het begon met de vlinder armaturen en thans zo’n zestig ledbollen.
Het gepuzzel van de voedingskabels kun je gerust aan ze over laten : bijna 2000 meter kabel zorgt ervoor dat de lichtjes feestelijk schitteren tijdens de donkere dagen.
Het team van Wielsma zorgt niet alleen voor het plaatsen, ook met calamiteiten zijn ze altijd bereikbaar.
We zijn nog altijd content dat we bij Wielsma ons licht hebben opgestoken.

soestdijk

Bedrijvenvereniging Loppersum

In Loppersum brandde in november en december 2017 voor het eerst de nieuwe feestverlichting. Arrien Venema van Wielsma heeft een prachtig ontwerp gemaakt, geïnspireerd op de Lopster aalbeern (aalbes). De Bedrijvenvereniging is erg tevreden over de samenwerking en de service. En ze is blij met de vele positieve reacties.

illustration model Loppersum1

Edward Greven, PMF Stalen Masten

pmf

Fijn om mee samen te werken.
Denkt met de klant mee en wil zo een mooie nette oplossing creëren aan een lichtmast.
Iets wat bij Wielsma Verlichting en PMF stalen masten goed samen gaat.
Klant Ontzorgen !

pmfstalenmasten

Rikus Koopman, Voorzitter zakenkring Norg en omstreken

zakenkring-norg

Na een lange voorbereidingstijd heeft de zakenkring Norg de nieuwe feestverlichting in gebruik genomen. De samenwerking met Arrien Venema van Wielsma Verlichting was hierbij onmisbaar. Door zijn kennis van zaken en ervaring met dergelijke projecten, hebben we, in goed overleg met de gemeente, de verlichting op de bestaande openbare straatverlichting kunnen realiseren. Kernwoorden hierbij waren: samen, meedenken, goed overleg, afspraak is afspraak, no nonsense. Kortom een zeer plezierige samenwerking!!

norg

Lodewijk ten Have, voorzitter Ondernemersvereniging Zevenhuizen

zenehuizen

Samen met Wielsma Verlichting kwamen wij als Ondernemersvereniging van Zevenhuizen tot een uniek en prachtig armatuurontwerp : de provincie Groningen met als ster ons dorp Zevenhuizen. Twee jaar later hebben we een kunstkerstboom aangekocht bij Wielsma. Het geheel geeft in de donkere maanden van het jaar ons dorp een prachtige en sfeervolle uitstraling.

zevenhuizen

John Waardenburg, Spectrum Advies & Design

spectrum

Wielsma Verlichting is een prima partner voor adviesbureaus die richting hun
opdrachtgevers een breder scala aan verlichtingsmogelijkheden in de openbare
ruimte willen bieden. Onze samenwerking vanaf de besteksfase tot en met de uitvoering voor de gemeentes Harmelen en Scherpenzeel met Wielsmaverlichting werden als zeer positief en constructief ervaren. Spectrum Advies en Design herkend zichzelf in de professionaliteit waarmee ook deze firma met passie, kennis en kunde de buitenruimte tijdens de feestdagen van extra sfeerbeeld bediend.

Reinier Doornbos, Voorzitter Winkelcentrum Delfzijl

Na een lange en grondige voorbereiding met name door de firma Wielsma is er een in Nederland uniek project ontstaan. Delfzijl beschikt nu over de mooiste en meest energie zuinige feestverlichting van Nederland. Doordat de verlichting geschikt is gemaakt voor de 24 volt gelijkstroomaansluiting op de lantarenpaal kunnen we niet alleen de verlichting makkelijk aansturen maar ook energie zuinig laten branden. Mede door het unieke ontwerp door de firma Wielsma van de Delfzeiltjes aan de lantarenpalen is het nieuwe centrum van Delfzijl gezellig en sfeervol verlicht. Natuurlijk is de veiligheid door de mooie lichtopbrengst ook nog eens meer gegarandeerd. Wij zijn het gehele team erg dankbaar voor het vele voorwerk dat gedaan is. De opmerking van een van onze klanten “het lijkt wel Disneyland” geeft het resultaat zeker aan.

Delfzijl

Wat zeggen onze klanten