Kerstverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Kerstverlichting verhuur

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u maatwerk kerstverlichting kunt huren? Wilt u graag uw dorp, stad, bedrijf, pand of woning goed en mooi verlicht hebben? Dan is kerstverlichting op maat een uitstekende optie. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen aan ons kenbaar maken en Wielsma Verlichting gaat voor u aan de slag. Als specialist in feestverlichting verzorgen wij graag uw kerstverlichting op maat. Onze verlichting is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Wilt u meer weten over onze verhuur van verlichting? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden of advies van een van onze medewerkers.

Waarom kerstverlichting huren?

De feestdagen zijn voor veel gemeenten, winkeliersverenigingen en ondernemers een erg belangrijke periode van het jaar. Daarom zijn veel dorpen en steden extra sfeervol verlicht en is er gedacht aan mooie kerstverlichting. De bomen zijn versierd met mooie boomverlichting, de gevels en winkelstraten ook, en vaak zijn ook nog lantaarnpalen voorzien van tijdelijke sfeerverlichting ornamenten. Alles bij elkaar zorgt dit voor een sfeervol beeld. Daarnaast nodigen de lichtjes het winkelend publiek uit. U krijgt meteen een warm en veilig gevoel van al deze sfeervolle verlichting. Een goede reden dus om uw straten of winkel te versieren met kerstverlichting.

Uw leverancier voor sfeerverlichting

De gemeente, binnenstadmanagement of winkeliersvereniging maakt vaak de keuze om rond de feestdagen het gehele winkelgebied extra te versieren met kerstverlichting. Dit speelt einde jaar een grote rol voor iedereen. Mocht u nog op zoek zijn naar een goede leverancier waar u kerstverlichting kunt kopen of huren, dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment met verschillende soorten verlichting. Vaak zijn er extra wensen op het gebied van kerstverlichting, maar dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen namelijk ook zelf armaturen maken. Uiteraard zorgen wij voor een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Op deze manier kunnen wij sfeerverlichting realiseren die perfect past bij uw pand of winkelstraat.

Kerstverlichting

Een goede voorbereiding

Als u uw bedrijf wilt voorzien van mooie kerstverlichting, dan kunnen wij dat voor u realiseren. U komt hierdoor samen met uw medewerkers meteen in de kerststemming. Begin daarom op tijd met de voorbereidingen en geniet van deze mooie tijd. Wij denken graag met u mee als u er niet uit komt. We beschikken namelijk over een ruim assortiment aan verlichting, en dan kan kiezen soms lastig zijn. Gelukkig kunt u altijd op ons advies rekenen. Direct advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!

De mogelijkheden op het gebied van sfeerverlichting

Heeft u al een idee van wat voor soort sfeerverlichting u wenst voor het versieren van uw pand of winkelstraat tijdens de feestdagen? Of heeft u behoefte aan advies? Onze specialisten gaan graag met u aan de slag om de kerstverlichting te vinden die u in gedachte had. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Overspanningen
  • Gevelornamenten
  • Boomverlichting
  • Hertjes en arrenslee
  • Glasvezel seizoensdecoratie

Op locatie gaat u samen met onze specialist kijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u bijvoorbeeld mooie lantaarnpalen staan? Dan zijn paal en lichtmast ornamenten een hele goede mogelijkheid.

Zevenhuizen3

Huur of koop uw winkelstraat kerstverlichting

Wanneer u samen met ons de gewenste kerstverlichting heeft uitgezocht, kunt u deze direct van ons huren. Ons kerstverlichting verhuur houdt niet alleen in dat we voor de levering van de verlichting zorgen, maar wij nemen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. Huren kan voor minimaal vijf jaar en is dus inclusief onze full service. U hoeft dus niet in te zitten over het installeren van de sfeerverlichting. Veel mensen beschikken ook niet over een goede opslagruimte. Gelukkig kunnen wij dit allemaal voor u regelen. Meer weten over onze full service? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van Wielsma Verlichting

Kiest u voor ons kerstverlichting verhuur? Dan profiteert u bij ons van verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld het volgende van ons verwachten:

  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame verlichting
  • Verlichting die energiezuinig is
  • Maatwerk sfeerverlichting
  • Unieke lichtinstallatie

Voor meer informatie over onze voordelen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over kerstverlichting huren van Wielsma Verlichting? Wilt u meer weten over onze full service en onze prijzen? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Bel ons dan via 085-080 5338. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden info@wielsmaverlichting.nl.Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden op het gebied van onze kerstverlichting verhuur.

Wat zeggen onze klanten