Kerstverlichting op maat

Wilt u graag uw dorp, stad, bedrijf, pand of woning goed en mooi verlicht hebben? Dan is kerstverlichting op maat een uitstekende optie. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen aan ons kenbaar te maken en Wielsma Verlichting gaat voor u aan de slag. De feestdagen is voor veel gemeenten, winkeliersverenigingen, ondernemers een erg belangrijke periode van het jaar. Daarom zijn veel dorpen en steden extra en sfeervol verlicht en is er gedacht aan mooie kerstverlichting. De bomen zijn versierd met mooie boomverlichting, de gevels en winkelstraten ook, en vaak zijn ook nog lantaarnpalen voorzien van tijdelijke sfeerverlichting ornamenten. Alles bij elkaar geeft een sfeervol beeld en is uitnodigend voor het winkelend publiek. U krijgt meteen een warm en veilig gevoel van al deze sfeervolle verlichting.

Uw dorp of stad versieren

De gemeente, binnenstadmanagement of winkeliersvereniging maakt vaak de keuze om rond de feestdagen het gehele winkelgebeid extra te versieren met kerstverlichting. Dit speelt einde jaar een grote rol voor iedereen. Mocht u nog op zoek zijn naar een goede leverancier waar u kerstverlichting kunt kopen of huren, dan bent u nu aan het juiste adres want wij realiseren dit graag voor u. Vaak zijn er extra wensen op het gebied van kerstverlichting, maar dat is voor ons geen enkel probleem. Wij horen dit graag en geven u uitgebreid aan wat wij daarin kunnen betekenen. Voor de mooiste kerstverlichting staan wij altijd voor u klaar!

Kerstverlichting

Bedrijf in kerstsfeer brengen

Als u uw bedrijf wilt voorzien van mooie kerstverlichting, dan kunnen wij dat voor u realiseren. U komt hierdoor samen met uw medewerkers meteen in de kerststemming. Begint u daarom op tijd met de voorbereidingen en geniet van deze mooie tijd. Wij denken graag met u mee als u er niet uit komt. Wij beschikken namelijk over veel ervaring, een ruim assortiment aan verlichting, en dan kan kiezen soms lastig zijn.

Contact opnemen

De mooiste kerstverlichting vindt u bij ons! Als u hier vragen over heeft dan kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.