Winkelstraat kerstverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Winkelstraat kerstverlichting van Wielsma Verlichting

Zoekt u prachtige winkelstraat kerstverlichting op maat? Dan is Wielsma Verlichting u graag van dienst! Sinds 1977 kunt u bij ons terecht voor maatwerk feestverlichting, kerstverlichting, sfeerverlichting en sierverlichting. U kunt de gewenste kerstverlichting eenvoudig bij ons huren of kopen. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onze fullservice door een servicecontract af te sluiten. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van winkelstraat kerstverlichting of neem direct contact met ons op.

Winkelstraat kerstverlichting op maat

Voorafgaand en tijdens de kerstperiode willen veel winkeliers of de gemeenten meer sfeer brengen in de winkelstraat met behulp van kerstverlichting. Uiteraard wilt u graag verlichting die perfect past bij de straat. Bij Wielsma Verlichting bent u dan aan het juiste adres. Wij leveren en maken namelijk winkelstraat kerstverlichting op maat. Wat betreft winkelstraatverlichting heeft u bij ons heel veel mogelijkheden. U kunt onder andere kiezen voor:

  • Overspanningen
  • Paal- en lichtmastornamenten
  • Gevelornamenten
  • Boomverlichting
  • Hertjes en arrenslee
  • Glasvezel seizoensdecoratie

Met deze soorten verlichting zorgt u in een handomdraai voor een gezellige kerstsfeer in uw winkelstraat. Bespreek samen met onze specialist welk type verlichting u aanspreekt. U kunt eventueel de armaturen door ons laten maken, zodat alles volledig naar wens is.

Winkelstraat kerstverlichting

Huur of koop uw winkelstraat kerstverlichting

Heeft u de gewenste winkelstraat kerstverlichting bij ons uitgezocht of laten maken? Dan kunt u zelf kiezen of u de verlichting huurt of koopt. Huren van de sfeerverlichting kan voor minimaal vijf jaar. Wij verzorgen dan niet alleen de levering van de installaties, maar nemen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. Tevens is het mogelijk om de kerstverlichting direct bij ons te kopen. Wij zorgen dan voor de levering op locatie. Heeft u niet genoeg mankracht en de kennis om de verlichting te monteren? En beschikt u niet over een opslag voor de kerstdecoratie? Dan kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. Wij zorgen dan ook voor de montage en demontage, het onderhoud, de opslag, logistiek en communicatie op ons. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze full service en de prijzen.

Neem contact met ons op

Wilt u direct winkelstraat kerstverlichting huren of kopen bij Wielsma Verlichting? Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan meer informatie de prijzen? Benader ons dan via 085-080 5338 of mail naar info@wielsmaverlichting.nl. Wij gaan dan direct samen met u op zoek naar de gewenste winkelstraat kerstverlichting.

Wat zeggen onze klanten