Verlichtingsornamenten

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Exclusieve verlichtingsornamenten

U kent ze wel: verlichtingsornamenten op straat. U ziet ze als u net een stad of straat in rijdt of wandelt. Het is dan al wat donker, maar het voelt alsof het tijd is om lekker te shoppen, te wandelen, of om lekker te eten bij een plaatselijke onderneming. U zou niet snel zeggen dat dit gevoel te danken is aan LED verlichtingsornamenten. Totdat u die van Wielsma Verlichting ziet.

Want aanbod van Wielsma Verlichting lonkt. Naar u; omdat u deze bijzondere  professionele verlichtingsornamenten aanschaft voor de voordeligste prijs. Maar ook mensen op straat worden aangetrokken, omdat zij zich welkom voelen en graag in een sfeervolle omgeving aankopen doen. Neem voor dit effect nu een kijkje in ons aanbod van verlichtingsornamenten.

 

Lichtmast ornamenten

Waarom onze professionele LED verlichtingsornamenten?

Uiteenlopende bedrijven en organisaties kopen onze professionele verlichtingsornamenten. Dit zijn bijvoorbeeld bijzondere:

  • Boomverlichting: licht-stringen, lichtkabels met 7W gloeilampen
  • Kroonluchters
  • Hertjes en arrensleetjes
  • Unieke 3D sculpturen van Kerstmannen, sneeuwpoppen en bomen
  • Gevelornamenten
  • Lantaarnpaal ornamenten
  • Feestverlichting ornamenten
  • Overspanningen voor boven de weg
  • Kabelverlichting voor dakgoten, raamkozijnen, reclameborden, hekwerken, gevels en bomen

Met deze maatwerk led-verlichtingsornamenten maken bedrijven, gemeenten en andere organisaties het gezellig buiten. Het behaalde effect is hierbij altijd dezelfde: een stad of winkel valt op, trekt meer bezoekers aan en genereert hierdoor meer omzet. Daarom kiezen veel gemeenten en organisaties voor de unieke feestverlichting ornamenten van Wielsma Verlichting, en onze snelle, veilige en betaalbare montage. Hiermee wordt het pas ├ęcht knus en gezellig. Dan pas ontstaat de professionele uitstraling waar u trots op mag zijn.

Verlichtingsornamenten op maat

Ondanks ons brede assortiment met LED verlichtingsornamenten bieden wij u ook de andere bijzondere producten. Zo maken wij professionele overspanningen, paal- en gevelornamenten en andere verlichtingsornamenten op maat. Deze sluiten perfect aan op hun omgeving en geven een unieke uitstraling waarmee u extra opvalt. Tot dit resultaat komen wij gemakkelijk dankzij onze creativiteit, technische expertise en ervaring sinds 1977.

Wat zeggen onze klanten