Verhuur feestverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Professionele verhuur van feestverlichting

Verhuur van prachtige feestverlichting? Hiervoor moet u bij Wielsma Verlichting zijn. Tijden zoals kerst en Sinterklaas vragen immers om extra sfeer. Een gezellige omgeving die langdurig klanten aantrekt naar uw bedrijf, winkel of gemeente. Het kopen van zulke feestverlichting is dan wel een investering, maar wij hebben de voordeligste prijzen. Of het nu gaat om onze verhuur- of verkoopproducten. Bekijk daarom nu ons inspirerende aanbod en neem contact met ons op.

Deskundig verhuurbedrijf feestverlichting

Bij Wielsma Verlichting profiteert u van extra vakmanschap. Niet alleen verhuren wij al sinds 1977 feestverlichting, ook monteren en onderhouden wij deze. Indien gewenst maken wij dit zelfs op maat voor u. De ervaring leert, en daardoor hebben wij een doeltreffende visie over effectieve feestverlichting. Wij weten simpelweg wat het mooiste effect zal zijn voor uw specifieke winkel, pand of gemeente. Hiervoor realiseren wij gevelornamenten, boomverlichting, 3D Sculpturen en nog veel meer. Bekijk de voorbeelden hiervan op onze website.

feestverlichting drente

Landelijke verhuur van feestverlichting

Inmiddels staat de verhuur van Wielsma Verlichting bekend bij verschillende gemeenten, bedrijven en handelsverenigingen in Nederland. Onze feestverlichting hangt bijvoorbeeld aan de karakteristieke Rijnbruggen in Arnhem, als ‘Pompeblêd’ (het blad van de gele plomp en de witte waterlelie) in de straten van Heerenveen, en als kroonluchters in het winkelcentrum de “Paddepoel” in Groningen. De verhuur van feestverlichting is dus een routine voor ons, waardoor u kunt rekenen op een betrouwbare, hoogwaardige bedrijfsvoering.

Verhuur, onderhoud en opslag van feestverlichting

Naast de verhuur van feestverlichting bieden wij u tevens de mogelijkheid voor onderhoud en opslag. Zeker in het weerbarstige klimaat van Nederland is dit onderhoud vaak hard nodig, want de feestverlichting moet uitdagend en uitnodigend blijven. Ook de eventuele opslag is hierdoor belangrijk. Dit alles regelen wij voor u.

Wat zeggen onze klanten