Feestverlichting huren Utrecht

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

De verhuur van kerstverlichting in Utrecht

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor kerstverlichting verhuur in Utrecht? Maak dan kennis met Wielsma Verlichting! Wij zijn een echte specialist op het gebied van kerstverlichting en zijn al sinds 1977 actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook met ledverlichting. Vanaf dat moment verzorgen wij de de verlichting in vele dorpen en steden, waaronder Utrecht. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met de mooiste verlichting. Daarnaast kunt u een ontwerp laten maken door onze specialisten voor feestverlichting op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en ga op zoek naar de feestverlichting die perfect past bij uw winkel, straat of bedrijf. Natuurlijk kunt u ook verder lezen voor meer informatie over het huren van kerstverlichting in Utrecht.

Waarom kerstverlichting huren in Utrecht?

Veel gemeentes, bedrijven en winkeliersverenigingen in Nederland kiezen ervoor om hun straat of pand te versieren met kerstverlichting voor en tijdens de feestdagen. Maar waarom laten zij deze feestverlichting installeren? De vrolijke lichtjes helpen de medewerkers en het winkelend publiek om in de stemming te komen. De feestverlichting zorgt voor een gezellig, warm en veilig gevoel en trekt daarom aan. Mensen genieten van het mooie schouwspel tijdens de donkere dagen. Er zijn zelfs mensen die speciaal voor de mooie kerstverlichting een bezoekje brengen aan Utrecht. Op deze manier zorgt u ook weer voor een goede naamsbekendheid van de stad.

Feestverlichting huren Utrecht

Kerstverlichting verhuur

Wanneer u in het centrum van Utrecht graag wilt versieren met feestverlichting, dan kunt u ook overwegen om verlichting te huren. Wij beschikken namelijk over vele soorten verlichting armaturen die u bij ons kunt huren. Misschien is er binnenkort een groot feest in uw stad of dorp en dan komt verlichting uiteraard goed van pas. Schakel dan Wielsma Verlichting in als leverancier van uw verlichting. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste verlichting in Utrecht wordt klaargezet. Bel ons direct en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Ontdek de mogelijkheden van sfeerverlichting

Misschien weet u al precies wat voor kerstverlichting u wenst, maar misschien heeft u juist geen idee en heeft u behoefte aan advies. Wielsma Verlichting kan u altijd helpen. Als u de verlichting bij ons gaat bekijken, dan heeft u de keuze uit heel veel soorten verlichting. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden voor kerstverlichting in Utrecht:

  • Overspanningen
  • Gevelornamenten
  • Boomverlichting
  • Hertjes en arrenslee
  • Glasvezel seizoensdecoratie

De keuze is geheel aan u. Spreek samen met een van onze specialisten af om op locatie te kijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u bijvoorbeeld mooie lantaarnpalen in de straat? Dan zijn paalornamenten een hele goede optie. Wij raden u daarom aan om op tijd te beginnen met uitzoeken, zodat u weet wat er mogelijk is. Zo kunt u een goede keuze maken in Utrecht. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelstraat kerstverlichting

Kerstverlichting huren

Bent u er samen met onze specialist uitgekomen welke kerstverlichting u gaat huren in Utrecht? Dan zullen wij de gewenste verlichting op de afgesproken datum bij u leveren. Maar wij verzorgen niet alleen de levering, wij nemen namelijk ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. Wanneer u een huurcontract met ons afsluit voor minimaal vijf jaar, bieden wij namelijk ook een full service. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het installeren van de feestverlichting of de opslag na afloop van de feestdagen of het evenement. Voor meer informatie over ons kerstverlichting verhuur in Utrecht, kunt u altijd contact met ons opnemen.

De voordelen van Wielsma Verlichting

Heeft u besloten om uw kerstverlichting voor in Utrecht te huren bij Wielsma Verlichting? Een uitstekende keuze! Wij bieden namelijk veel voordelen. Zo kunt u onder andere het volgende van ons verwachten:

  • Jarenlange ervaring en advies op maat
  • Verlichting die jarenlang meegaat
  • Verlichting die energiezuinig is
  • Maatwerk sfeerverlichting
  • Unieke lichtinstallatie

Heeft u nog vragen over de kerstverlichting die we aanbieden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen die wij bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over ons kerstverlichting verhuur in Utrecht? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze prijzen? Of wilt u advies ontvangen van een van onze specialisten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085-080 5338. Mailen is ook mogelijk via info@wielsmaverlichting.nl of u laat een bericht achter via het online contactformulier op ons website. Wielsma Verlichting neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van het huren van kerstverlichting in Utrecht te bespreken.

Wat zeggen onze klanten