Verlichting nodig in Utrecht?

In Utrecht bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres voor verschillende soorten verlichting. Wij zijn sinds 1977 actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook met LED verlichting. Vanaf dat moment zijn wij ook leverancier van verlichting in vele dorpen en steden, waaronder Utrecht.

Wij leveren maatwerk

Bij ons is standaard verlichting mogelijk, maar ook maatwerk kan in Utrecht geregeld worden. Maatwerk is door ons gemaakt o.a. voor het jaarlijks filmfestival in Utrecht. Meestal regelt de gemeente de verlichting in de stad. Zeker rond de feestdagen is mooie feestverlichting wel gewenst. Hierdoor worden er weer meer mensen aangetrokken om te komen winkelen in de stad. Er zijn ook mensen die speciaal voor de mooie kerstverlichting een bezoekje brengen aan Utrecht. Ook daardoor krijgt de stad weer meer goede naamsbekendheid.

Verlichting huren

Wanneer u in de stad Utrecht graag wilt versieren, dan kunt u ook overwegen om verlichting te huren. Wij beschikken namelijk over vele soorten verlichting armaturen die u bij ons kunt huren. Voorbeelden van onze huur verlichting zijn bijvoorbeeld kerstverlichting en feestverlichting. Misschien is er binnenkort een groot feest in uw stad of dorp en dan komt verlichting uiteraard goed van pas. Bij ons kunt u dit nu regelen en dan zorgen wij dat het geheel naar wens wordt klaargezet in Utrecht.

Utrecht

Verlichting kiezen

Als u de verlichting bij ons gaat bekijken, dan ziet u dat wij u boomverlichting aan kunnen bieden maar ook mooie lichtmast ornamenten. De keuze is geheel aan u, wij beschikken over een ruim aanbod en welke verlichting het voor u gaat worden in Utrecht, beslist u. Wij raden u daarom aan om op tijd te beginnen met uitzoeken zodat u weet wat er mogelijk is. Zo kunt u een goede keuze maken in Utrecht.

Contact opnemen

Heeft u een keuze kunnen maken of heeft u vragen over onze verlichting? Dan kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Daarnaast kunt u ook op onze website het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.