Smart City, stad van de toekomst

Binnenkort te zien in Delftzijl

De opkomst van Smart City is niet meer tegen te houden. Niemand wil deze ontwikkeling ook tegenhouden, want de smart toepassingen bieden louter voordelen. In Delfzijl hebben we, als Wielstra Verlichting binnenkort onze eerste wereldprimeur te pakken; een lantaarnpaal met een special die op een gelijkspanningnet werkt. Daar zijn we enorm trots op en we zijn nu al bezig om in de toekomst nog meer primeurs te behalen in de slimme stad.

Wat is Smart City?

Smart City is een term die wordt gebruikt om de toepassing van slimme manieren om de verlichting in een stad in te richten en te onderhouden. Daarbij is een grote rol weggelegd voor ledverlichting en slimme manieren waarop hier gebruik van kan worden gemaakt. Bij Wielsma Verlichting zijn we in steeds meer gemeenten een veelgevraagd partner om de feestverlichting te organiseren en te zorgen voor specials. Met deze specials zijn we een uitblinker op het gebied van het aanbrengen van aansprekende verlichting in stadscentra en krijgen we positieve terugkoppeling van opdrachtgevers en publiek. Met specials bedoelen we bijvoorbeeld:

  • Ophangkokertjes
  • Extra luikje bovenin een paal
  • Een stroomaansluiting in de mast
  • Extra uitsparing voor kabelinvoer
  • Bekabeling in de grond en mast

Met onze aanpak en ideeën leveren we steeds vaker een stevige bijdrage aan het verder laten groeien van de slimme stad.

Waarom is de toepassing nou precies smart?

We zetten graag nog even puntsgewijs voor u op een rijtje waarom we bij Wielsma Velrichting nou precies zo enthousiast zijn over deze smart toepassingen:

  • Besparing op de kosten voor koper en kabels, tenminste 50%
  • Minder onderhoud
  • Energiezuinig en minder milieubelastend door lagere CO2 uitstoot
  • Veiliger door automatische aardlek detectie
  • Duurzaam door lange levensduur

Bij Wielsma Verlichting zijn we razend enthousiast over alle mogelijkheden die we nu al kunnen gebruiken bij u in de stad en op andere plaatsen. We hebben nu met de special in Delfzijl een wereldprimeur te pakken en we zetten in op nog veel meer smart toepassingen. We denken alvast vooruit over de toepassing in nieuwe elektriciteitsnetten en zien hoe ideaal de toepassing bij de opwekking van zonne- en windenergie is.

Kunnen we een bijdrage leveren aan uw Smart City?

Wielsma Verlichting is een uitblinker op het gebied van specials. Dit doen we vooral in winkelstraten en winkelcentra. U vindt onze smart toepassingen op steeds meer plaatsen in Nederland. We geven u graag de benodigde informatie en benoemden de voordelen graag nog een keer. Bekijk nog meer informatie via de hoofdpagina van onze website en neem contact via telefoonnummer 0594-513434. Wij leggen u graag meer uit over de mogelijkheden die we kunnen bieden om ook bij u verder vorm te geven aan de Smart City.

projecten