Sierverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Professionele led sierverlichting huren

Gaat u binnenkort een feest organiseren, of bent u op zoek naar het professionele sierverlichting? Dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Wielsma is een deskundig verhuurbedrijf voor professionele LED sierverlichting. Het kopen van zulke verlichting is een hele investering, daarom bieden wij de mogelijkheid om de verlichting te huren. Maak je feest, pand of straat compleet met de LED sierverlichting van Wielsma verlichting!

Deskundig verhuurbedrijf in sierverlichting

Bij Wielsma Verlichting profiteert u van extra vakmanschap. Niet alleen verhuren wij al sinds 1977 maatwerk sierverlichting, ook monteren en onderhouden wij deze. Indien gewenst maken wij dit zelfs op maat voor u. De ervaring leert, en daardoor hebben wij een doeltreffende visie over effectieve sierverlichting. Wij weten simpelweg wat het mooiste effect zal zijn voor uw specifieke winkel, pand of gemeente. Hiervoor realiseren wij gevelornamenten, boomverlichting, 3D Sculpturen en nog veel meer. Bel ons gerust voor de mogelijkheden.

sierverlichting

Verhuur, onderhoud en opslag van verlichting

Naast de verhuur van professionle sierverlichting bieden wij u tevens de mogelijkheid voor onderhoud en opslag. Zeker in het weerbarstige klimaat van Nederland is dit onderhoud vaak hard nodig, want de verlichting moet uitdagend en uitnodigend blijven. Ook de eventuele opslag is hierdoor belangrijk. Dit alles regelen wij voor u.

Verhuur van maatwerk sierverlichting

Inmiddels staat de verhuur van Wielsma Verlichting bekend bij verschillende gemeenten, bedrijven en handelsverenigingen in Nederland. Onze professionele LED sierverlichting hangt bijvoorbeeld aan de karakteristieke Rijnbruggen in Arnhem, als ‘Pompeblêd’ (het blad van de gele plomp en de witte waterlelie) in de straten van Heerenveen, en als kroonluchters in het winkelcentrum de “Paddepoel” in Groningen. De verhuur van onze verlichting is dus een routine voor ons, waardoor u kunt rekenen op een betrouwbare, hoogwaardige bedrijfsvoering.

Prikkabel geel

Contact opnemen

Wij regelen graag voor u de led sierverlichting die op maat gerealiseerd kan worden. U kunt voor meer informatie altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor de beste led sierverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zeggen onze klanten