Sfeerverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Professionele LED sfeerverlichting

Gaat u binnenkort een feest organiseren? U zoekt voor uw dorpsfeest, buurtfeest, feestweek, lichtweek passende sfeerverlichting, dan is goede LED sfeerverlichting van groot belang. U wilt het natuurlijk goed en professioneel aanpakken en daarvoor kunt u gebruik maken van Wielsma Verlichting. Het kopen van zulke led-sfeerverlichting is dan wel een investering, maar wij hebben de voordeligste prijzen. Of het nu gaat om onze verhuur- of verkoopproducten. Bekijk daarom nu ons inspirerende aanbod en neem contact met ons op.

Deskundig verhuurbedrijf in LED verlichting

Bij Wielsma Verlichting profiteert u van extra vakmanschap. Niet alleen verhuren wij al sinds 1977 maatwerk sfeerverlichting, ook monteren en onderhouden wij deze. Indien gewenst maken wij dit zelfs op maat voor u. De ervaring leert, en daardoor hebben wij een doeltreffende visie over effectieve sfeerverlichting. Wij weten simpelweg wat het mooiste effect zal zijn voor uw specifieke winkel, pand of gemeente. Hiervoor realiseren wij gevelornamenten, boomverlichting, 3D Sculpturen en nog veel meer. Bekijk de voorbeelden hiervan op onze website.

Gemeente Groningen

Landelijke verhuur van maatwerk sfeerverlichting

Inmiddels staat de verhuur van Wielsma Verlichting bekend bij verschillende gemeenten, bedrijven en handelsverenigingen in Nederland. Onze professionele sfeerverlichting hangt bijvoorbeeld aan de karakteristieke Rijnbruggen in Arnhem, als ‘Pompeblêd’ (het blad van de gele plomp en de witte waterlelie) in de straten van Heerenveen, en als kroonluchters in het winkelcentrum de “Paddepoel” in Groningen. De verhuur van sfeerverlichting is dus een routine voor ons, waardoor u kunt rekenen op een betrouwbare, hoogwaardige bedrijfsvoering.

Verhuur, onderhoud en opslag van verlichting

Naast de verhuur van sfeerverlichting bieden wij u tevens de mogelijkheid voor onderhoud en opslag. Zeker in het weerbarstige klimaat van Nederland is dit onderhoud vaak hard nodig, want de verlichting moet uitdagend en uitnodigend blijven. Ook de eventuele opslag is hierdoor belangrijk. Dit alles regelen wij voor u.

SPIJKERZOOM

Contact opnemen

Wij regelen graag voor u de LED sfeerverlichting die op maat gerealiseerd kan worden. U kunt voor meer informatie altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor de beste LED sfeerverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zeggen onze klanten