Seizoensdecoratie

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Specialist in seizoensdecoratie

Seizoensdecoratie is van grote waarde voor ondernemers en gemeenten. Bent u verantwoordelijk voor de sfeer van uw gemeente, bedrijfspand of winkel tijdens de belangrijkste winkeldagen, feestdagen en evenementen? De seizoensdecoratie van Wielsma Verlichting is dan precies wat u nodig heeft. Dit zijn prachtige producten die uw doelgroep uitnodigen; een effectief hulpmiddel voor de omzet. Zoals ook te merken is aan de resultaten van onze trouwe klantenkring. Maar wat als u dit gunstige effect langer zou kunnen vasthouden? Ook buiten de feestdagen? Dan heeft u de seizoensdecoratie van Wielsma Verlichting, die uw omgeving het hele jaar door aantrekkelijk maakt voor belangrijke bezoekers. Neem voor dit effect nu contact met ons op, of bekijk ons aanbod! Ons advies kost u niets, dus doe het nu.

Producten en service voor seizoensdecoratie

Kwalitatieve seizoensdecoratie kunt u het hele jaar door buiten laten hangen. Het materiaal blijft door weer en wind prachtig en defectloos. Zeker in combinatie met vakkundig onderhoud. Ook kunt u uw seizoensdecoratie laten opslaan, tegen een klantvriendelijk tarief; voor de periode van 5 jaar kunt u de seizoensdecoratie goedkoop kopen, huren en laten opslaan. Tevens behoort de montage en het onderhoud tot onze dienstverlening.

Feestverlichting huren Groningen

Advies over seizoensdecoratie

Deskundig advies over seizoensdecoratie kan voor u het verschil maken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verzorging van (feest)verlichting en decoratieproducten hebben wij een heldere visie over de effectiviteit en aantrekkingskracht van verlichting en decoratie. Zo weten wij precies wat voor uw specifieke pand en omgeving een mooi product is. Seizoensdecoratie is immers maatwerk. Het is daarom zelfs mogelijk om te kiezen voor op maat gemaakte producten, zoals u die nergens anders vindt.

Actief door het hele land

Wielsma Verlichting levert en verhuurt seizoensdecoratie door heel Nederland. Zo hebben wij verschillende gemeenten, ondernemersverenigingen en overige organisaties in onder andere Groningen, Friesland, Drenthe en Gelderland voorzien van mooie verlichting.

Wat zeggen onze klanten