Rendier kerstverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Rendier kerstverlichting van Wielsma Verlichting

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor het huren of kopen van rendier kerstverlichting? Dan zit u helemaal goed bij Wielsma Verlichting. Sinds 1977 zijn wij actief als leverancier van feestverlichting, kerstverlichting, sfeerverlichting, sierverlichting en in 2005 ook van ledverlichting voor veel dorpen en steden in Nederland. Wilt u uw winkel of straat tijdens de feestdagen versieren met prachtige rendier kerstverlichting? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt de rendier kerstverlichting direct van ons huren of kopen, maar u kunt armaturen ook door ons op maat laten maken. Voor meer informatie over het huren of maken van kerstverlichting leest u verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij informeren u dan graag over onze mogelijkheden en prijzen.

Maatwerk rendier kerstverlichting

Wanneer u bij Wielsma Verlichting terecht komt voor de levering van kerstverlichting, heeft u de keuze uit heel veel soorten en maten verlichting. Misschien heeft u zelf al een idee van wat u wilt, maar het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan advies. We gaan dan samen met u op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn. Gaat u voor een enkel rendier? Wilt u meerdere rendieren laten plaatsen? Of wilt u rendieren in combinatie met een arreslee? Bij ons is het allemaal mogelijk. Heeft u zelf een ontwerp in uw hoofd? Dan kunt u ook de armaturen door ons laten maken, zodat de verlichting helemaal naar wens is. Kortom, wij verzorgen maatwerk rendier kerstverlichting.

Rendier kerstverlichting

Kerstverlichting huren of kopen met of zonder full service

Wanneer u samen met onze specialist de gewenste rendier kerstverlichting heeft uitgekozen, kunt de verlichting bij ons huren of kopen, al dan niet in combinatie met een servicecontract. Huren is mogelijk voor een periode van minimaal vijf jaar. Wij leveren dan niet alleen de verlichting op locatie, maar verzorgen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag. Wilt u de verlichting direct van ons kopen? Dan kunt u ervoor kiezen om de rendieren enkel te laten leveren, maar u kunt het ook combineren met onze fullservice. U sluit dan een servicecontract met ons af en wij verzorgen naast de levering ook de montage en demontage, het onderhoud, de opslag, logistiek en communicatie.

De voordelen van Wielsma Verlichting

U schakelt Wielsma Verlichting in voor het realiseren van maatwerk rendier kerstverlichting. Wat kunt u dan van ons verwachten? Wij bieden u onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame verlichting
  • Verlichting die energiezuinig is
  • Maatwerk sfeerverlichting
  • Unieke lichtinstallatie

Meer weten over onze voordelen? Bel of mail ons dan!

Koop of huur direct kerstdecoratie voor buiten

Neem vandaag nog contact op met Wielsma Verlichting voor het huren of kopen van rendier kerstverlichting op maat. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan via 085-080 5338 of mail naar info@wielsmaverlichting.nl. Wij gaan dan graag met u aan de slag om maatwerk rendier kerstverlichting te realiseren.

Wat zeggen onze klanten