Professionele kerstverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Professioneel kerstverlichting huren bij Wielsma Verlichting

Op zoek naar een leverancier van professionele kerstverlichting? Maak dan kennis met Wielsma Verlichting, de specialist op het gebied van feestverlichting voor professionele doeleinden. Wij leveren al sinds 1977 onze feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook ledverlichting aan uiteenlopende partijen. Denk bijvoorbeeld aan winkelketens, steden en handelsorganisaties. U kunt de gewenste kerstverlichting bij ons huren, maar u heeft ook de mogelijkheid om maatwerk armaturen door onze specialisten te laten maken. U weet dan zeker dat uw feestverlichting perfect aansluit bij uw wensen en locatie. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van onze professionele kerstverlichting? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen of mailen om de gewenste sfeerverlichting te huren of kopen.

Het belang van professionele kerstverlichting

Al jaren is Wielsma Verlichting een begrip bij grote winkelketens, steden en handelsorganisaties door heel Nederland als het gaat om feestverlichting. Heeft u bijvoorbeeld een evenement? Of wilt u uw winkel, straat of stad prachtig versieren voor de feestdagen? Dan kunnen wij u helpen met sfeerverlichting op maat. Professionele kerstverlichting is niet voor niets zo populair tijdens de feestdagen. Het is namelijk erg belangrijk voor zowel de omzet van de plaatselijke middenstand als de sfeer binnen een gemeente. Wij hebben de nodige creativiteit en technische expertise in huis om voor u de gewenste sfeer te creëren met professioneel kerstverlichting. Wordt de versiering van uw stad, straat of winkel op de juiste manier aangepakt, dan zal dit voor een groots effect zorgen waar mensen graag naartoe komen. De sfeerverlichting vormt dus een ware trekpleister in uw stad of dorp! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en inspiratie? Bekijk dan de inspirerende foto’s van onze professionele kerstverlichting op onze website of neem direct contact met ons op.

De werkwijze van Wielsma Verlichting

Bent u van plan om uw locatie prachtig te versieren voor de feestdagen? En wilt u graag professioneel kerstverlichting bij ons huren? Dan kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij willen dan graag meer weten over uw wensen en de locatie. Heeft u al een bepaald soort verlichting in uw hoofd, of heeft u juist behoefte aan advies van onze specialist bij het maken van een keuze? In beide gevallen kunnen wij u zeker helpen. In ons grote assortiment vindt u heel veel verschillende soorten verlichting. Maar ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Ga samen met onze specialist om tafel zitten om uw ideeën uit te werken en een prachtig ontwerp neer te zetten. Het ontwerp wordt verder door ons uitgewerkt en we maken de armaturen op maat. Vervolgens wordt de verlichting op de afgesproken datum bij u geleverd en geïnstalleerd. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen.

Feestverlichting huren Utrecht

Ontdek de mogelijkheden van feestverlichting

Er zijn op het gebied van verlichting veel mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan mooie boomverlichting of speciale kerstverlichting voor de gezellige dagen. Om maatwerk verlichting te kunnen leveren, zal onze specialist samen met u op locatie de mogelijkheden bekijken. Misschien heeft u mooie gevels die zeer geschikt zijn voor gevelornamenten, of staan er lantaarnpalen in uw winkelstraat die ideaal zijn voor paalornamenten. Op deze manier denken wij met u mee en kunnen wij een prachtig resultaat neerzetten. Wij bieden een ruim aanbod professionele kerstverlichting. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • Kabelverlichting: dakgoten, hekwerken, gevels, kozijnen, reclameborden en bomen
  • Professionele boomverlichting
  • Hertjes en arrensleetjes
  • Gevelornamenten
  • Lantaarnpaalornamenten
  • Overspanningen voor boven de weg
  • 3D sculpturen van de Kerstman, sneeuwpoppen of geheel naar wens
  • Kroonluchters

Heeft u behoefte aan meer informatie over een bepaald soort kerstverlichting? Neem gerust contact met ons op!

Professioneel kerstverlichting huren

Heeft u samen met onze specialist geschikte professionele kerstverlichting uitgezocht of laten maken? Dan kunt u deze verlichting direct bij ons huren. Wanneer u een huurcontract bij ons afsluit voor minimaal vijf jaar, kunt u na een aantal jaar ook weer wat anders uitkiezen. Wielsma Verlichting zorgt niet alleen voor de levering van de kerstverlichting op locatie, maar wij nemen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. U geniet dus bij ons van een all-in service en u hoeft zich geen zorgen te maken over de opslag na afloop van de feestdagen of de installatie en demontage.

Neem contact met ons op

Wilt u direct professioneel kerstverlichting bij ons huren? Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons dan via telefoonnummer 085-080 5338, mail naar info@wielsmaverlichting.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over het huren van professionele kerstverlichting bij Wielsma Verlichting.

Wat zeggen onze klanten