Wielsma Verlichting geeft u inspirerende kerstverlichting

Professionele kerstverlichting is niet zomaar kerstverlichting. In ieder geval niet bij Wielsma Verlichting. Om aan de hoge eisen van al onze klanten te voldoen, zorgen wij er voor dat al onze producten en service van professionele kwaliteit zijn. En dat ziet u meteen aan de prachtige uitstraling van onze professionele kerstverlichting.

Deze leveren wij al sinds 1977 aan uiteenlopende partijen. Denk hierbij aan grote winkelketens, steden en handelsorganisaties die sfeer willen maken met professionele kerstverlichting. En dat is belangrijk voor zowel de omzet van de plaatselijke middenstand als de sfeer binnen een gemeente. Wij hebben de nodige creativiteit en technische expertise voor het maken van deze sfeer. Neem hiervoor direct contact met ons op of bekijk de inspirerende foto’s van onze professionele kerstverlichting.

professionele-kerstverlichting

Klassieke en unieke professionele kerstverlichting

Klassiek
Welke straat, stad of professionele winkel is nu echt gezellig zonder de klassieke kerstverlichting die iedereen kent? Wat is kerst zonder kerstlichtjes in de bomen, versieringen op palen (paalornamenten) of lichtbogen boven de straat (overspanningen)? Niets natuurlijk. En daarom vindt u al deze klassieke soorten kerstverlichting in ons aanbod.

Uniek
Toch vindt u bij ons natuurlijk ook moderne en meer unieke lichtoplossingen. ‘Snowfall’ is een bijzonder voorbeeld, met zijn intrigerende blauwe lichtpegels die lijken te vallen als sterren. Of onze professionele wapenschild pictogrammen in Leeuwarden.

Op maat
Wilt u werkelijk indruk maken, dan laat u ons professionele kerstverlichting op maat aanbrengen. Zo kunnen wij de kerstverlichting bijvoorbeeld mee laten gaan met de vormen van een prominent gebouw of monument. Hiermee schept u enorm veel sfeer. Het kan haast niet mooier.

Soorten professionele kerstverlichting

  • Kabelverlichting: dakgoten, hekwerken, gevels, kozijnen, reclameborden en bomen
  • Professionele boomverlichting
  • Hertjes en arrensleetjes
  • Kroonluchters
  • Gevelornamenten
  • Lantaarnpaalornamenten
  • Overspanningen voor boven de weg
  • 3D sculpturen van Kerstmannen, sneeuwpoppen of geheel naar wens