Paalornamenten

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Prachtige exclusieve paalornamenten

Wilt u bijzondere paalornamenten aanschaffen? Dan weet u hoe bijzonder deze uw omgeving kunnen maken. Wielsma Verlichting weet dit ook, als geen ander. Want wij verzorgen al sinds 1977 de kerst-, feest-, sier-, boom- en gevelverlichting van talloze gemeenten, winkelorganisaties en winkeliers. Wij hebben dan ook alle expertise die nodig is om ├ęcht iets bijzonders te maken van uw paalornamenten.

Hiermee brengen wij uw gemeente bruisend tot leven. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor uw plaatselijke middenstand, zeker tijdens de feestdagen rondom kerst en de jaarwisseling. Dan ontmoet men elkaar op straat. Of in de winkel, op zoek naar cadeautjes. Wilt u hen inspireren, dan wilt u de allermooiste paalornamenten die er te krijgen zijn. Wielsma Verlichting helpt u hieraan. Wij bezorgen u en uw gemeente een succesvolle winterperiode.

paalornamenten

Onze paalornamenten: te koop en te huur

Wij bieden u verschillende opties voor uw paalornamenten. Hiermee kunt u kiezen voor een gepaste oplossing die past bij uw wensen, budget en situatie. Zo kunt u onze paalornamenten:

  • kopen en zelf de zorgdragen voor de montage, het onderhoud en de opslag;
  • kopen en ons laten zorgen voor de montage, het onderhoud en de opslag;
  • huren voor een vijfjarige periode, waarbij wij de montage, het onderhoud en de opslag voor u verzorgen;

Op maat gemaakte paalornamenten

Al zijn de paalornamenten van Wielsma al bijzonder, ook bieden wij u de mogelijkheid om uw paalornamenten op maat te laten maken. Dit doen wij al sinds 1977 voor talloze gemeenten, winkeliers en handelsverenigingen door heel Nederland. Hiermee geeft u uw omgeving net dat beetje extra mee om indruk te maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze kronen, vlinders, bomen, kaarsen en lichtfonteinen in Groningen, Bennekom en Hoogezand. Bekijk de voorbeelden hiervan op de foto’s op deze website.

Wat zeggen onze klanten