Mooiste verlichting in de Noordoostpolder

De Noordoostpolder kan erg mooi verlicht zijn, daar kan Wielsma Verlichting u bij helpen. Komen de donkere maanden er weer aan of is er binnenkort een groot feest waarvoor de feestverlichting nog geregeld moet worden? Vanaf nu weet u waar dat u moet zijn. Wij bieden erg veel mogelijkheden. Wij kunnen voor u alles aanleveren, ook verlichting op maat, geheel gebaseerd op uw wensen. Sinds 1977 zijn wij actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook met LED verlichting. Daarvoor kunnen wij u nu snel van dienst zijn in de Noordoostpolder en vaststellen wat uw wensen zijn.

Mogelijkheden

Er zijn op het gebied van verlichting veel mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan mooie boomverlichting of speciale kerstverlichting voor de gezellige dagen. Kiest u om de verlichting kopen of wilt u liever verlichting huren in Noordoostpolder? Bij ons is het allebei mogelijk. Maar dat is nog niet alles want wij kunnen u in de Noordoostpolder ook lichtmast ornamenten aanbieden waar dat u zeker van gaat genieten!

Verlichting op maat

Mocht er binnenkort een speciaal evenement georganiseerd worden in uw dorp of in de Noordoostpolder, dan is passende verlichting misschien wel gewenst. Wij zijn u graag van dienst met verlichting op maat. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen aan ons door te geven en dan gaan wij voor u aan de slag in de Noordoostpolder. Als u een bepaalde kleur wenst of een speciale sfeer uit wilt stralen, dan kan dat met ons allemaal besproken worden en maken wij een ontwerp op maat.

Noordoostpolder

Contact opnemen

Wij kunnen u in de Noordoostpolder van dienst zijn. Als u vragen heeft over onze verlichting, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar en realiseren de verlichting in de Noordoostpolder graag voor u.