Feestverlichting huren Noordoostpolder

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Kerstverlichting huren in de Noordoostpolder

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor maatwerk kerstverlichting verhuur in de Noordoostpolder? Maak dan kennis met Wielsma Verlichting. Al jaren helpen wij bedrijven, winkeliers en gemeenten met de levering en installatie van kerstverlichting op maat. Wanneer u uw locatie in de Noordoostpolder wilt versieren met feestverlichting, helpt Wielsma Verlichting u daar graag bij. Komen de donkere maanden er weer aan of is er binnenkort een groot feest waarvoor de feestverlichting nog geregeld moet worden? Vanaf nu weet u waar dat u moet zijn. Wij bieden erg veel mogelijkheden. Wij kunnen voor u alles aanleveren, ook verlichting op maat, geheel gebaseerd op uw wensen. Sinds 1977 zijn wij actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook met ledverlichting. Laat ons vandaag nog weten wat uw wensen zijn op het gebied van kerstverlichting voor in de Noordoostpolder door te bellen of te mailen. Natuurlijk kunt u ook verder lezen voor meer informatie over de verhuur van sfeerverlichting.

Maak kennis met Wielsma Verlichting

Wilt u voor de feestdagen uw winkel, bedrijf, straat of volledige dorp of stad versieren met sfeervolle kerstverlichting? Dan is Wielsma Verlichting u graag van dienst. U belt of mailt ons en vervolgens geeft u ons meer informatie over uw wensen en ideeën. Waar wilt u de feestverlichting laten installeren? En wat voor type verlichting heeft u op het oog? Wanneer wij uw wensen in kaart hebben gebracht. Gaat u samen met een van onze specialisten kijken naar de mogelijkheden in ons ruime aanbod. Wij hebben een zeer groot assortiment met standaard kerstverlichting die u direct van ons kunt huren. Wilt u net iets extra’s? Of bent u op zoek naar verlichting die perfect aangepast is op uw situatie? Dan kunnen wij u ook helpen. Wij maken een prachtige ontwerp voor u en gaan vervolgens aan de slag met het maken van de armaturen. Wij zorgen zo voor maatwerk verlichting die volledig aan uw wensen voldoet. Bepaal zelf of u de verlichting wilt huren of kopen.

Redenen om kerstverlichting te huren in de Noordoostpolder

Ieder jaar besluiten steeds meer dorpen, steden en winkels in Nederland hun straat of pand voor de feestdagen te versieren met prachtige feestverlichting. Waarom is sfeerverlichting zo populair? Verlichting brengt heel veel sfeer en zorgt ervoor dat uw medewerkers en bezoekers in de feeststemming komen. De prachtige lampjes geven de mensen een warm en veilig gevoel, en zorgen ervoor dat mensen het extra fijn vinden om te winkelen. Prachtige versierde winkelstraten en gebouwen zijn vaak een echte trekpleister en zorgen voor een goede naamsbekendheid voor uw bedrijf, stad of dorp in de Noordoostpolder.

Noordoostpolder

Ontdek de mogelijkheden van feestverlichting

Er zijn op het gebied van verlichting veel mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan mooie boomverlichting of speciale kerstverlichting voor de gezellige dagen. Weet u al precies welk type verlichting u zoekt? Of heeft u behoefte aan advies van een van onze specialisten? In beide gevallen kunnen wij u zeker helpen. Bekijk of u de gewenste verlichting in ons assortiment aanwezig is en laat anders uw armaturen op maat maken. Wanneer u graag advies ontvangt van onze specialist, maken wij een afspraak met u om op locatie de mogelijkheden te bekijken. Zijn er lantaarnpalen aanwezig voor verlichting, of heeft u mooie gevels. Al deze factoren bepalen welk type verlichting bij uw situatie past. Wielsma Verlichting biedt onder andere de volgende soorten verlichting:

 • Overspanningen
 • Paal en lichtmast ornamenten
 • Gevelornamenten
 • Boomverlichting
 • Hertjes en arrenslee
 • Glasvezel seizoensdecoratie

Meer weten over een bepaald soort kerstverlichting of sfeerverlichting? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voorstel 2 lantaarnpaal model Wezep

Het huren van kerstverlichting

Wilt u de uitgezochte kerstverlichting direct huren in de Noordoostpolder? Dan kunt u bij ons een huurcontract afsluiten. Ideaal aan het huren van uw kerstverlichting is dat u na een aantal jaren weer eens wat anders kunt kiezen. Bij ons zit u nergens aan vast en wij bieden genoeg mogelijkheden. Wanneer u een huurcontract bij ons afsluit, verzorgen wij niet alleen de levering van de door u uitgezochte kerstverlichting, maar nemen wij ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag op ons. Wij bieden een all-in service, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de opslag, montage en demontage. Bel of mail ons gerust als u meer wilt weten over onze full service.

Onze voordelen

Kiest u voor kerstverlichting verhuur in de Noordoostpolder door Wielsma Verlichting? Dan profiteert u van onze verschillende voordelen. Wij bieden bijvoorbeeld het volgende:

 • Jarenlange ervaring en advies op maat
 • Verlichting die jarenlang meegaat
 • Verlichting die energiezuinig is
 • Maatwerk sfeerverlichting
 • Unieke lichtinstallatie

Heeft u nog vragen over het kopen of huren van maatwerk sfeerverlichting? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze voordelen? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om gebruik te maken van onze kerstverlichting verhuur in de Noordoostpolder. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Of wilt u meer weten over onze prijzen? Bel ons dan via telefoonnummer 085-080 5338, mail naar info@wielsmaverlichting.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te informeren over de mogelijkheden van kerstverlichting huren in de Noordoostpolder.

Wat zeggen onze klanten