Lichtmast armaturen

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Wij verzorgen lichtmast armaturen

In het straatbeeld zijn veel soorten lichtmast armaturen te vinden. Wordt het tijd dat uw stad of gemeente toe is aan een nieuwe uitstraling? Wielsma Verlichting is al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van verlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan armaturen waar u uit kunt kiezen. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan samen met u aan de slag om de juiste lichtmast te realiseren. Neem gerust contact op. U bereikt ons telefonisch op 0594 – 51 34 34 of stuur een mail naar info@wielsmaverlichting.nl.

Armaturen op maat

Heeft u al een beeld van hoe de lichtmast eruit moet komen te zien? Laat ons weten wat uw wensen en idee├źn zijn. Wij kunnen namelijk alles voor u op maat en geheel naar wens maken. Op deze manier krijgt uw wijk of buurt een unieke en verzorgde uitstraling. Wij hebben naast uw eigen ontwerp ook diverse bestaande patronen waar u uit kunt kiezen en die wij voor u kunnen uitwerken. Wielsma Verlichting staat voor u klaar en levert uitsluitend de beste kwaliteit.

Lichtamst armaturen

Onze service

Wilt u weten welke lichtmast armaturen het beste in het straatbeeld passen en mooi zijn voor de omgeving? Wij gaan graag samen met u op locatie kijken. Wij kunnen hierdoor uitstekend advies geven dat precies bij uw situatie past. Aan de hand van voorbeelden laten we zien wat een verzorgd straatbeeld met het aangezicht van uw buurt doet. Maar dat is niet alles. Wielsma Verlichting:

  • Vindt klantvriendelijkheid en service erg belangrijk
  • Helpt u graag aan een passend advies
  • Is duidelijk over de prijzen
  • Geeft gratis advies over armaturen
  • Levert het beste werk af

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact gegevens

Bent u op zoek naar kwalitatief goede en unieke armaturen die uw omgeving verfraaien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wielsma Verlichting luistert graag naar uw wensen en zal een lichtmast armaturen naar wens leveren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. U kunt ons ook mailen op info@wielsmaverlichting.nl. Wilt u weten wat de lichtmast gaat kosten? Dan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken. Geef uw wensen voor de lichtmast armaturen door en wij gaan voor u aan de slag.

Wat zeggen onze klanten