LED Kerstverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Uw lichtend voorbeeld in LED kerstverlichting

Bent u op zoek naar sfeervolle LED kerstverlichting? Voor uzelf, uw winkel of gemeente? Wilt u volop profiteren van het heldere licht van LED kerstverlichting, de duurzame kwaliteit van het materiaal en de geld- en energiebesparende eigenschappen, waarmee u een enorme besparing op uw budget maakt? Dan zoekt u de LED kerstverlichting van Wielsma Verlichting.

U bent de eerste niet, want onze organisatie wordt vaak ingeschakeld door gemeenten, handelsvereniging en winkeliers. Wij weten hun klanten en omgeving telkens weer te inspireren met prachtige sfeerverlichting, feestverlichting, sierverlichting en LED kerstverlichting. En dat is belangrijk; thuis, maar vooral ook bij uw bedrijf of in uw gemeente, waar u de mensen tevreden wilt stellen.

Ons aanbod LED kerstverlichting

Wat u zich voorstelt bij de meest bijzondere LED kerstverlichting, hebben wij op dit moment voor u op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Boomverlichting: licht-stringen, lichtkabels met 7W gloeilampen
  • Kroonluchters
  • Hertjes en arrensleetjes
  • Unieke 3D sculpturen van Kerstmannen, sneeuwpoppen en bomen
  • Gevelornamenten
  • Lantaarnpaalornamenten
  • Overspanningen voor boven de weg
  • Kabelverlichting voor dakgoten, raamkozijnen, reclameborden, hekwerken, gevels en bomen

LED Kerstverlichting op maat

Wilt u indruk maken met unieke LED kerstverlichting? Of heeft u hier zelf een bijzonder idee voor? Ook dan moet u bij Wielsma Verlichting zijn. Want wij hebben hiervoor alle benodigde technische en creatieve expertise. Gelukkig maar; want het maken van echte feest- en LED kerstverlichting is een vak. Want u wilt toch ook een uniek ontwerp dat zichtbaar aansluit op uw omgeving?

LED Kerstverlichting

Voorbeelden van onze (LED) kerstverlichting

Een goed voorbeeld van onze capaciteiten zijn de fraaie overspanningen die in Arnhem hangen, waarin wij de karakteristieke lijnen van de Rijnbruggen in Arnhem hebben laten terugkomen. Of onze LED kerstverlichting in winkelcentrum “Paddepoel” in Groningen, in de vorm van kroonluchters. Bekijk deze voorbeelden nu op de foto’s.

Wat zeggen onze klanten