Lantaarn kerstverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Oogstrelende lantaarn-kerstverlichting

Met lantaarn kerstverlichting maakt u iets gezelligs van uw omgeving. Een uitnodigende plek voor al uw klanten en bezoekers. Met onze lantaarn kerstverlichting creëert u een sfeer waarin zij langer en vaker dan normaal zullen willen rondlopen. Voor gemeenten, winkeliers en andere organisaties is dit van enorme waarde; het zorg voor meer omzet. Zeker tijdens de feestdagen, wanneer men de straat op gaat om cadeaus te kopen en uit te gaan. Reden genoeg om u te verdiepen in de onweerstaanbare lantaarn kerstverlichting van Wielsma Verlichting.

Lantaarn kerstverlichting huren of kopen

Wielsma Verlichting is klantvriendelijk. Dit merkt u niet alleen aan onze gestroomlijnde service; u ziet het tevens direct aan de vriendelijke prijzen. Dit stelt u in staat om te profiteren van exclusieve en unieke kerstverlichting op uw lantaarns, terwijl u toch verantwoordelijk omgaat met uw budget. Tevens is er daarom de mogelijkheid om onze producten te huren en te laten opslaan. Bij ons kunt u dan ook uw (lantaarn) kerstverlichting:

Lantaarn kerstverlichting
  • kopen en zelf monteren, onderhouden en opslaan
  • kopen en ons laten zorgen voor een perfecte montage, opslag en het onderhoud
  • huren voor vijf jaar lang, inclusief montage, onderhoud en opslag

Soorten kerstverlichting voor lantaarns

Wielsma levert ‘klassieke’ en ‘moderne’ kerstverlichting voor lantaarns, gevels, bruggen en bomen. Maar sommige plekken, gebouwen of winkels verdienen net een beetje extra stukje allure en aantrekkingskracht. Ze verdienen unieke kerstverlichting. In deze wens voorzien wij met onze ontwerpen op maat, of bestaande producten zoals ons sprookjesachtige “Snowfall”, dat er uit ziet als prachtige vallende sterren.

Lantaarn kerstverlichting met historie

Ons assortiment met lantaarn kerstverlichting bestaat al sinds 1977. Uiteraard vernieuwen wij dit aanbod wel nog altijd. U heeft dan ook keuze uit nooit eerder vertoonde objecten, die uw lantaarns laten verrijzen als een aanwijzing richting uw stad, straat en winkel.

Wat zeggen onze klanten