Kerstverlichting buiten professioneel

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Kerstverlichting voor buiten voor professioneel gebruik

Bent u op zoek naar kerstverlichting voor buiten voor professioneel gebruik? Wilt u bijvoorbeeld uw pand prachtig aankleden met sierverlichting tijdens de feestdagen? Of wilt u meer gezelligheid in uw winkelstraat creëren? Dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor professionele kerstverlichting, feestverlichting, sfeerverlichting en sierverlichting. U kunt de gewenste kerstverlichting eenvoudig bij ons huren of kopen. Combineer de aankoop van uw kerstverlichting met onze fullservice, en u hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over de opslag, montage en demontage van de verlichting. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van kerstverlichting voor buiten. Direct een van onze specialisten spreken voor advies? Bel of mail ons dan.

De mogelijkheden voor kerstverlichting voor buiten

Wanneer u kerstverlichting voor buiten voor professioneel gebruik wilt huren of kopen, wilt u uiteraard dat het volledig aan uw wensen voldoet. De verlichting moet perfect bij uw pand of winkelstraat passen. De specialisten van Wielsma Verlichting helpen u daar graag mee. Wilt u maatwerk kerstverlichting? Dan zullen wij eerst op locatie de mogelijkheden bekijken. Heeft u bijvoorbeeld mooie lantaarnpalen staan? Dan kunt u bijvoorbeeld voor paal- en lichtmastornamenten kiezen. Andere soorten verlichting die wij kunnen leveren zijn:

  • Overspanningen
  • Gevelornamenten
  • Boomverlichting
  • Hertjes en arrenslee
  • Glasvezel seizoensdecoratie

Wij maken indien nodig de armaturen zelf en nemen daarbij uw wensen als uitgangspunt.

kerstverlichting buiten professioneel

Huur of koop uw winkelstraat kerstverlichting

Heeft u in onze collectie de gewenste kerstverlichting voor buiten gevonden? Of heeft u armaturen op maat laten maken? Dan kunt u deze bij ons huren of kopen. Wanneer u kiest voor het huren van de verlichting, verzorgen wij niet alleen de levering, maar ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag. Besluit u de feestverlichting te kopen, dan wordt het door ons bezorgd op locatie. Voor extra gemak kunt de aankoop van uw kerstverlichting voor buiten combineren met het afsluiten van een servicecontract. Wanneer u een servicecontract afsluit, kunt u genieten van onze full service. Dat betekent dat wij ook de montage en demontage, het onderhoud, de opslag, logistiek en communicatie voor onze rekening nemen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze full service en de bijbehorende prijzen? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van kerstverlichting. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Benader ons via telefoonnummer 085-080 5338 of mail naar info@wielsmaverlichting.nl. Wij informeren u dan graag over het huren of kopen van kerstverlichting voor buiten voor professioneel gebruik.

Wat zeggen onze klanten