Kerstdecoratie buiten

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Kerstdecoratie voor buiten van Wielsma Verlichting

Bent u op zoek naar professionele kerstdecoratie voor buiten? Dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Sinds 1977 zijn wij leverancier van feestverlichting, kerstverlichting, sfeerverlichting en sierverlichting voor heel veel dorpen en steden in Nederland. Sinds 2005 leveren wij ook ledverlichting. Wilt u uw winkelstraat graag voorzien van prachtige overspanningen, paalornamenten of gevelornamenten met een kerstthema? Dan kunt u deze bij ons huren of kopen, eventueel met een full servicecontract. Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor feestverlichting buiten? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

De verschillende mogelijkheden voor kerstdecoratie buiten

De specialisten van Wielsma Verlichting denken altijd in oplossingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing aandragen. Kerstdecoratie voor buiten is namelijk vaak maatwerk. Wij kunnen dan ook zelf de armaturen voor uw verlichting maken. Wanneer u kerstverlichting bij ons huurt of koopt, kunt u onder andere kiezen voor de volgende soorten sfeerverlichting:

  • Overspanningen
  • Paal- en lichtmastornamenten
  • Gevelornamenten
  • Boomverlichting
  • Hertjes en arrenslee
  • Glasvezel seizoensdecoratie
  • Brugverlichting

Bepaal samen met onze specialist welke soort kerstdecoratie u wenst. Wij gaan dan graag aan de slag met het maken van maatwerk verlichting.

Winkelstraat kerstverlichting

Kerstdecoratie huren of kopen met of zonder full service

Heeft u prachtige kerstdecoratie uitgezocht of laten maken? Dan kunt u deze uiteraard bij ons huren voor een periode van minimaal vijf jaar. Wanneer u voor het huren van de feestverlichting kiest, draagt Wielsma de zorg voor de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en de opslag. Wilt u de gekozen verlichting direct kopen? Heeft u de mensen in huis om het te monteren? En bent u in het bezit van een opslag? Dan kunt de verlichting enkel door ons laten leveren. Wanneer u niet de mankracht voor de montage en de juiste opslagruimte heeft, is het ook mogelijk om de feestverlichting te kopen in combinatie met een servicecontract. Wij verzorgen naast de levering van de kerstdecoratie ook de montage en demontage, het onderhoud, de opslag, logistiek en communicatie.

Koop of huur direct kerstdecoratie voor buiten

Wilt u kerstdecoratie voor buiten op maat laten maken? Wilt u de gewenste feestverlichting huren of kopen? Of heeft u vragen onze aanpak en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-080 5338 of te mailen via info@wielsmaverlichting.nl. Wij gaan dan graag met u aan de slag om prachtige kerstdecoratie voor buiten te maken en leveren.

Wat zeggen onze klanten