Beste verlichting in Groningen

Als u in Groningen op zoek bent naar verlichting, dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Sinds 1977 zijn wij dé leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting en sierverlichting. Sinds 2005 leveren wij ook LED verlichting. Wij zijn de leverancier van verlichting van vele dorpen en steden in en rond Groningen. Bij feestverlichting gaat het vaak over maatwerk en daarin kunnen wij u adviseren en uw wensen realiseren. Steeds meer dorpen en steden willen graag dat het rond de feestdagen extra gezellig is, verlichting is dan extra in trek. Voor de mooiste verlichting in Groningen kunt u terecht wij Wielsma Verlichting.

Mogelijkheden met verlichting

Met verlichting is er veel mogelijk in Groningen. De verlichting kan in de bomen worden geplaatst, onze boomverlichting, maar het kan ook tegen de gevels van de winkels worden geplaatst. Het ligt er aan wat een dorp of stad uit wilt stralen en hoe de indeling is van de omgeving die verlicht moet worden. In Groningen kan ook gekozen worden voor huur verlichting. De verlichting wordt dan geplaatst en na afloop weer verwijderd. Er hoeft dan alleen een vergoeding betaald te worden voor het huren.

Groningen

Voordelen

Het voordeel van huur verlichting in Groningen is dat er na zoveel jaar weer eens wat anders gekozen kan worden. Misschien zijn er dit jaar in Groningen wel mooie lichtmast ornamenten gewenst. Ook deze kunnen door ons geregeld worden. Het enige wat u hoeft te doen is de wensen door te geven en dan zorgen wij voor verlichting op maat bij u in Groningen. De stad is nog nooit zo mooi verlicht geweest, kiest u daarom ook voor ons: goede service, prima kwaliteit en lage prijzen en de mooiste verlichting aller tijden!

Contact opnemen

Als u vragen heeft over onze verlichting, kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.