Feestverlichting huren Groningen

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

De verhuur van kerstverlichting in Groningen

Als u op zoek bent naar professionele kerstverlichting verhuur in Groningen, dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Sinds 1977 zijn wij dé leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting en sierverlichting. Sinds 2005 leveren wij ook ledverlichting. Al jaren staan wij bekend als dé leverancier van verlichting van vele dorpen en steden in en rond Groningen. Bij feestverlichting gaat het vaak over maatwerk. U wilt immers feestverlichting die voldoet aan al uw wensen. Wielsma Verlichting kan niet alleen de standaard kerstverlichting leveren, maar kan ook een ontwerp voor u maken en de armaturen. Op deze manier realiseren wij feestverlichting die perfect bij uw ideeën aansluit. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van kerstverlichting verhuur in Groningen? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of voor advies van een van onze specialisten.

Waarom kerstverlichting huren in Groningen?

Steeds meer dorpen en steden willen graag dat het rond de feestdagen extra gezellig is. Verlichting is dan in trek. En dat is uiteraard niet voor niets. Gezellige feestverlichting zorgt voor een warm en veilig gevoel bij de bezoekers en brengt hen in de stemming. De mooie lichtjes nodigen uit om Groningen te bezoeken en te genieten van de fijne sfeer voor en tijdens de feestdagen. Er zijn wellicht zelfs mensen die speciaal uw stad of dorp bezoeken om de verlichting bekijken. Mooie kerstverlichting is dus een ware trekpleister tijdens de feestdagen!

Feestverlichting huren Groningen

Uw leverancier van kerstverlichting

Bent u op zoek naar mooie kerstverlichting om uw stad, dorp, winkelstraat of bedrijfspand mee te versieren? Dan zit u helemaal goed bij Wielsma Verlichting! Bij ons kunt u namelijk zelf de gewenste sfeerverlichting uitzoeken en huren. Naast de standaard kerstverlichting die wij aanbieden, kunt u ook uw feestverlichting door een van onze specialisten laten ontwerpen. Vervolgens maken wij zelf de armaturen op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de kerstverlichting in Groningen en wij zorgen ervoor dat de verlichting op locatie door ons wordt klaargezet.

Ontdek de mogelijkheden van feestverlichting

Op het gebied van verlichting is er heel veel mogelijk. Heeft u zelf al een idee van welke feestverlichting u wilt laten installeren in Groningen? Of heeft u behoefte aan advies? Onze specialisten gaan graag met u aan de slag om de juiste kerstverlichting te vinden in onze collectie. Ook wanneer u extra wensen heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn namelijk in staat om maatwerk armaturen te maken. U kunt wat betreft de verlichting onder andere kiezen uit:

 • Overspanningen
 • Paal en lichtmast ornamenten
 • Gevelornamenten
 • Boomverlichting
 • Hertjes en arrenslee
 • Glasvezel seizoensdecoratie

U kunt de verlichting in bomen laten plaatsen, maar het kan ook tegen de gevels van de winkels worden gemonteerd. Het ligt eraan wat een dorp of stad uit wilt stralen en hoe de indeling is van de omgeving die verlicht moet worden. Op de locatie kunt u samen met onze specialist kijken welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand van het advies kunt u verlichting huren of laten maken. Wilt u meer weten over de verschillende soorten verlichting? Neem dan gerust contact met ons op!

vinkhuizen00469

Het huren van kerstverlichting in Groningen

Wanneer u bij ons de juiste kerstverlichting heeft uitgekozen, kunt u deze direct bij ons huren. U sluit een huurcontract met ons af voor minimaal vijf jaar. Wij nemen dat niet alleen de levering van het product voor onze rekening, maar verzorgen ook de montage, demontage, het onderhoud op locatie, de communicatie, logistiek en opslag. Wij willen onze klanten graag een full service aanbieden, zodat zij zich geen zorgen hoeven maken over de installatie van de feestverlichting en de opslag na afloop van de feestdagen. Wilt u meer te weten komen over onze full service, de montage of opslag? Bel of mail ons dan!

De voordelen van Wielsma Verlichting

Wanneer u besluit kerstverlichting te huren bij Wielsma Verlichting, profiteert u van diverse voordelen. U kunt bijvoorbeeld het volgende van ons verwachten:

 • Jarenlange ervaring en advies op maat
 • Verlichting die jarenlang meegaat
 • Verlichting die energiezuinig is
 • Maatwerk sfeerverlichting
 • Unieke lichtinstallatie

Heeft u nog vragen over de kerstverlichting die u bij ons kunt huren of kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen die wij bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over het huren van kerstverlichting in Groningen. Natuurlijk kunt u ook bellen om een vraag te stellen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-080 5338. Mailen is ook mogelijk via info@wielsmaverlichting.nl of u laat een bericht achter via het online contactformulier op ons website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van het huren van kerstverlichting in Groningen te bespreken.

Wat zeggen onze klanten