Onze gevelverlichting brengt uw omgeving tot leven

Met de komst van de winterperiode is het verstandig om aandacht te besteden aan uw gevelverlichting. Want de bezoekers van uw gemeente zullen dit ook doen. Rond deze tijd willen zij immers iets gezelligs doen, en beginnen zij langzaam aan met het zoeken naar leuke winkels voor cadeaus voor de feestdagen. Heeft u voor dit moment aantrekkelijke gevelverlichting, dan valt u meteen op. Hierdoor zullen zij eerder bij u binnenkomen.

gevelverlichting

Soorten gevelverlichting

Natuurlijk bieden wij u alle bestaande soorten gevelverlichting. Dit zijn de fraaie objecten zoals u die al eerder heeft bewonderd: inspirerende kaarsen, kerststerren, sneeuwvlokken, kerstklokken en modelwaaiers. Ook kunnen wij uw gevelverlichting nog meer laten ‘bruisen’ van schoonheid en originaliteit. Door het maken van een uniek ontwerp, bijvoorbeeld met moderne, robuuste en zuinige LED verlichting. Geheel naar uw wensenpakket maken wij dan een unieke lichtinstallatie, die perfect past bij zowel uw budget als uw gevel(s).

Onze klantenkring

De gehele service en kwaliteit van onze gevelverlichting is gericht op de hoge eisen van de zakelijke markt. Daarom is Wielsma Verlichting dan ook sinds 1977 toegerust op het bedienen van een grote, trouwe en tevreden klantenkring. Deze bestaat uit vele winkelorganisaties, steden en gemeenten in Nederland. Wilt u ook gemakkelijk, voordelig en verantwoord uw gevelverlichting verzorgen, neem dan nu gerust contact met ons op.

Gevelverlichting kopen of huren

Omdat wij de gevelverlichting graag voordelig voor u maken, heeft u bij ons de keuze om deze te kopen of te huren. Verstandig hierbij is de afweging of u de (technische) capaciteiten heeft om deze zelf te monteren, te onderhouden en op te slaan. Afhankelijk van uw situatie kan het dan voordelig zijn voor uw budget om de keuze te maken voor het huren of kopen van onze gevelverlichting.