Gevelverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Gevelverlichting voor kerst van Wielsma Verlichting

Wanneer u op zoek bent naar professionele gevelverlichting voor kerst om uw pand te versieren, bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Al sinds 1977 helpen wij straten, winkels en andere soorten gebouwen te versieren met diverse soorten verlichting. Of dat het nu gaat om feestverlichting, kerstverlichting, sfeerverlichting of sierverlichting, wij kunnen het volledig op maat voor u maken. Kiest u bijvoorbeeld voor LED gevelverlichting voor kerst, dan kunt u deze verlichting bij ons huren of kopen. Heeft u behoefte aan meer informatie over het huren of kopen van kerstverlichting voor uw gevel? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Maatwerk gevelverlichting voor kerst

Met LED gevelverlichting tijdens kerst kunt u uw pand prachtig versieren. Maar hoe vindt u de verlichting die perfect bij uw pand past en aan al uw wensen voldoet? Bij Wielsma Verlichting vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van professionele feestverlichting. Bij ons kunt u terecht voor installaties die direct gemonteerd kunnen worden, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om samen met onze specialist een ontwerp te maken. Wij maken dan zelf de armaturen en nemen daarbij uw wensen als uitgangspunt. Op deze manier maken wij maatwerk kerstverlichting voor uw gevel.

kerstverlichting buiten professioneel

Huur of koop uw kerstverlichting zonder of met full service

In de kerstperiode kunt u uw pand extra gezellig maken met sfeervolle led-gevelverlichting. Het monteren is echter een behoorlijke klus en veel mensen hebben geen goede opslag om de verlichting de rest van het jaar op te slaan. Wanneer u uw kerstverlichting huurt bij Wielsma Verlichting is dat geen probleem. Wij verhuren de verlichting voor minimaal vijf jaar en zorgen dan niet alleen voor de levering, maar nemen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. Wilt u uw maatwerk gevelverlichting direct kopen? Dat kan ook! U kunt hierbij kiezen uit enkel de levering van uw gevelverlichting, maar u kunt het ook combineren met een servicecontract. Bij het afsluiten van een servicecontract nemen wij de montage en demontage, het onderhoud, de opslag, logistiek en communicatie op ons. Meer weten over onze full service en de kosten? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wilt u ook maatwerk LED gevelverlichting voor kerst laten maken of leveren door de specialisten van Wielsma Verlichting? Of heeft u nog vragen over onze aanpak en de kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-080 5338. Mailen kan ook via info@wielsmaverlichting.nl. Wij gaan dan graag met u aan de slag om maatwerk kerstverlichting voor uw gevel te maken.

Wat zeggen onze klanten