Gevelornamenten

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Gevelornamenten van Wielsma Verlichting

Zoekt u een specialist in professionele feestverlichting waar gevelornamenten te koop zijn? Dan bent u bij Wielsma aan het juiste adres. Sinds 1977 staan wij klaar voor winkelketens, steden en handelsorganisaties die maatwerk verlichting willen huren of kopen. U kunt bij ons terecht voor onder andere feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook ledverlichting. In ons grote assortiment is er voor iedere locatie passende feestverlichting te vinden. Kies bijvoorbeeld voor onze prachtige gevelornamenten. Wanneer u de gevelornamenten bij ons huurt, worden ze niet alleen geleverd, maar kunt u ook genieten van een full service! Wij regelen bijvoorbeeld de montage, demontage en opslag. Wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden voor gevelornamenten? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct bellen of mailen voor de gewenste gevelornamenten die wij te koop aanbieden.

Gevelornamenten

Vooral de winterperiode is een zeer geschikt moment om de aandacht te richten op uw (winkel)pand. De bezoekers van uw gemeente doen dit immers ook. Zij zoeken in deze periode geschikte winkels om hun kerstinkopen te doen. Met de juiste gevelornamenten grijpt u hun aandacht en inspireert u hen om uw producten aan te schaffen. Daarnaast zorgt de juiste kerstverlichting ervoor dat uw medewerkers en klanten in de stemming komen. Verlichting zorgt namelijk voor een gezellige en warme sfeer. Wilt u ook gevelornamenten aanschaffen of huren? Dan heeft Wielsma Verlichting precies de gevelornamenten die u zoekt. Met passende ornamenten brengt u uw gevel(s) bruisend tot leven.

gevelornamenten

De werkwijze van Wielsma Verlichting

Wilt u graag de gevelornamenten die wij te koop aanbieden aanschaffen? Dan gaan wij als volgt te werk. We maken eerst een afspraak met u om uw wensen voor de gevelornamenten of de andere kerstverlichting te bespreken. Weet u al precies welk type gevelornament u wenst, of wilt u eerst inspiratie opdoen? Onze specialisten voorzien u graag van advies en bekijken wat er op locatie mogelijk is. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten gevelverlichting waar u uit kunt kiezen. Maar het is ook mogelijk om een ontwerp te laten maken. Op basis van het ontwerp maken wij vervolgens de armaturen. Op deze manier kunnen wij ornamenten creëren die helemaal naar wens zijn. Tot slot zullen wij de uitgekozen verlichting bij u leveren en eventueel installeren. Voor meer informatie over onze aanpak kunt u ons altijd bellen of mailen.

Foto Kerstverlichting 2

Ontdek de mogelijkheden van feestverlichting

Wij bieden u gevelornamenten in de vorm van bijvoorbeeld kerstklokken, modelwaaiers, kaarsen, kerststerren of sneeuwvlokken. Naast deze meer traditionele gevelornamenten bieden wij u ook op maat gemaakte gevelornamenten. Met dit maatwerk behaalt u het maximale effect van stijl, inspiratie en gezelligheid. Aan de hand van uw wensenpakket en budget maken wij unieke gevelornamenten voor u, geheel afgestemd op uw gevel, omgeving, publiek en winkelpand. Meestal maken wij onze armaturen zelf. Sinds 1977 doen wij dit al tot de grote tevredenheid van onze vaste klantenkring. Denk hierbij aan uiteenlopende klanten zoals gemeenten, winkeliers of handelsverenigingen in vele steden en dorpen door Nederland. Bekijk nu de vele voorbeeldfoto’s hiervan op deze website. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Geef uw wensen aan ons door, zodat u zo snel mogelijk de gewenste gevelornamenten kunt kopen of huren.

De voordelen van Wielsma Verlichting

Wilt u graag gevelornamenten bij ons kopen of huren? Een uitstekende keuze! Wij bieden namelijk heel veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het volgende verwachten:

  • Jarenlange ervaring en advies op maat
  • Verlichting die jarenlang meegaat
  • Verlichting die energiezuinig is
  • Maatwerk sfeerverlichting
  • Unieke lichtinstallatie

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over onze voordelen of behoefte heeft aan advies op maat.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als u direct de gewenste gevelornamenten wilt u kopen of huren. Heeft u vragen over het laten maken van armaturen op maat? Of wilt u meer weten over onze prijzen? Benader ons dan via telefoonnummer 085-080 5338, mail naar info@wielsmaverlichting.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden op het gebied van de gevelornamenten die wij te koop aanbieden te bespreken.

Wat zeggen onze klanten