Onze gevelornamenten: om te bewonderen

Vooral de winterperiode is een zeer geschikt moment om uw aandacht te richten op uw (winkel) pand. De bezoekers van uw gemeente doen dit immers ook. Zij zoeken in deze periode geschikte winkels om hun kerstinkopen te doen. Met de juiste gevelornamenten grijpt u hun aandacht en inspireert u hen om uw producten aan te schaffen. Wielsma Verlichting heeft hier precies de gevelornamenten voor en brengt uw gevel(s) bruisend tot leven.

gevelornamenten

Over onze gevelornamenten

Wij bieden u gevelornamenten in de vorm van bijvoorbeeld kerstklokken, modelwaaiers, kaarsen, kerststerren of sneeuwvlokken. Naast deze meer traditionele gevelornamenten bieden wij u ook op maat gemaakte gevelornamenten. Met dit maatwerk behaalt u het maximale effect van stijl, inspiratie en gezelligheid. Aan de hand van uw wensenpakket en budget maken wij unieke gevelornamenten voor u, geheel afgestemd op uw gevel, omgeving, publiek en winkelpand.

Meestal maken wij onze armaturen zelf. Sinds 1977 doen wij dit al tot de grote tevredenheid van onze vaste klantenkring. Denk hierbij aan uiteenlopende klanten zoals gemeenten, winkeliers of handelsverenigingen in vele steden en dorpen door Nederland. Bekijk nu de vele voorbeeld foto’s hiervan op deze website.

Onze gevelornamenten huren of kopen

Heeft u zelf genoeg technische expertise en opslagruimte voor uw gevelornamenten? Dan is het voordelig om deze bij ons te kopen. Heeft u deze capaciteiten niet, of wilt u onze gevelornamenten slechts éénmaal uitproberen, met als optie om het komende jaar iets anders te ondernemen? Dan is het verstandig om de gevelornamenten van ons te huren. Indien gewenst verzorgen wij dan ook het ophangen, onderhouden en opbergen voor u. Hiervoor bieden wij u een speciaal servicecontract.