Feestverlichting huren Gelderland

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Kerstverlichting huren in Gelderland

Wilt u professionele kerstverlichting huren in Gelderland? Dan is Wielsma Verlichting u graag van dienst. Veel dorpen zijn rond de feestdagen erg mooi en feestelijk ingericht. Prachtige verlichting hoort daar uiteraard bij. Bij Wielsma Verlichting kunt u de gewenste feestverlichting huren of kopen. Wij zijn al sinds 1977 actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting en sierverlichting. En sinds 2005 kunt u ook bij ons terecht voor ledverlichting. Wij hebben een zeer groot assortiment met verschillende soorten verlichting. Heeft u zelf een idee voor de verlichting? Dan kunt u dit idee door ons ook laten uitwerken tot een ontwerp. Naast het ontwerp maken wij ook zelf de armaturen. Op deze manier kunnen wij maatwerk kerstverlichting voor u realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze kerstverlichting verhuur? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen en een afspraak maken met een van onze specialisten. Wij gaan dan graag op locatie kijken naar de mogelijkheden en een idee uitwerken.

Maak kennis met Wielsma Verlichting

Wielsma Verlichting staat al jarenlang bekend als de specialist op het gebied van feestverlichting op maat. Maar wat kunt u precies van ons verwachten wanneer u onze hulp inschakelt? Wanneer u ons opbelt, willen we graag meer weten over uw wensen en de locatie waar u de verlichting wilt installeren. Heeft u al een idee van welke kerstverlichting u wenst? Of heeft u behoefte aan advies van onze specialist? Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van feestverlichting en weten dus precies welke feestverlichting geschikt is. We bekijken samen onze uitgebreide collectie verlichting. Eventueel kunt u ook een ontwerp laten maken voor maatwerk kerstverlichting. U weet dan zeker dat de verlichting perfect past en helemaal is wat u wenst. Uiteindelijk kunt u zelf bepalen of u kiest voor kerstverlichting verhuur in Gelderland, of dat u de lampjes direct koopt.

Waarom kerstverlichting huren in Gelderland

We zien dat steeds meer dorpen, steden en winkels hun straat of pand voor de feestdagen willen versieren met kerstverlichting in Gelderland. Uiteraard doen ze dat niet voor niets. Het brengt niet alleen uw medewerkers in de stemming, maar ook de bezoekers van uw stad, dorp of winkel. De gezellige lampjes geven een warm en veilig gevoel en nodigen nieuwe bezoekers uit. Lampjes zijn echte sfeermakers en we zien dat mensen zelfs speciaal naar een stad of dorp gaan om de verlichting te bekijken.

feestverlichting drente

Ontdek de mogelijkheden van feestverlichting

Verlichting is er in verschillende soorten en maten. Een winkelpand, uw bedrijf of een heel dorp of stad kan versierd worden door ons, maar wij hebben ook speciale boomverlichting. Voor de mooiste verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het realiseren van maatwerk verlichting nemen wij uw wensen als uitgangspunt. Wij zullen daarom ook uitgebreid uw wensen en idee├źn in kaart brengen voordat wij met u de kerstverlichting voor uw pand of straat uitzoeken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Overspanningen
 • Paal en lichtmast ornamenten
 • Gevelornamenten
 • Boomverlichting
 • Hertjes en arrenslee
 • Glasvezel seizoensdecoratie

Na het adviesgesprek kunnen wij ook nog bij u op de locatie kijken naar de mogelijkheden. Heeft uw pand bijvoorbeeld prachtige gevels? Dan kunt u gevelornamenten laten installeren. Met onze persoonlijke aanpak kunnen wij het beste resultaat verwezenlijken in Gelderland. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de verschillende soorten verlichting die wij hebben.

Winkelstraat kerstverlichting

Het huren van kerstverlichting

De uitgezochte kerstverlichting kunt u vanuit Gelderland direct bij ons huren. Het huren van kerstverlichting is ideaal, omdat u dan na een aantal jaren eens wat anders kunt kiezen. U zit bij ons nergens aan vast en heeft mogelijkheden genoeg. Sluit u een huurcontract met ons af, dan regelen wij niet alleen de levering van de verlichting, maar nemen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. U profiteert dus van een fullservice en hoeft zich geen zorgen meer te maken over de installatie van de verlichting en de opslag achteraf. Meer weten over onze fullservice? Bel of mail ons dan!

Onze voordelen

Wanneer u besluit om kerstverlichting te huren in Gelderland, profiteert u bij ons van diverse voordelen. WIj hebben u bijvoorbeeld het volgende te bieden:

 • Jarenlange ervaring en advies op maat
 • Verlichting die jarenlang meegaat
 • Verlichting die energiezuinig is
 • Maatwerk sfeerverlichting
 • Unieke lichtinstallatie

Voor vragen over huren of kopen van de gewenste sfeerverlichting of informatie over onze voordelen kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op

Wilt u direct de gewenste kerstverlichting huren voor in Gelderland? Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-080 5338. Mailen kan ook naar info@wielsmaverlichting.nl. Tot slot kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te informeren over de mogelijkheden van kerstverlichting huren in Gelderland bij Wielsma Verlichting.

Wat zeggen onze klanten