Feestverlichting huren Friesland

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Kerstverlichting huren in Friesland

Zoekt u een bedrijf waar u professionele kerstverlichting kunt huren in Friesland? Maak dan kennis met Wielsma Verlichting. Wij staan al sinds 1977 klaar voor winkeliers, bedrijven en gemeentes die behoefte hebben aan maatwerk feestverlichting. Of het nu gaat om feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting of sierverlichting, u kunt het allemaal kopen of huren bij Wielsma Verlichting. Wij realiseren graag verlichting die aan al uw wensen voldoet. U heeft daarom naast ons standaard assortiment feestverlichting ook de mogelijkheid om uw eigen verlichting te laten ontwerpen. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp, maar maken ook zelf de armaturen. Op deze manier kunnen we een prachtig product maken dat volledig past bij uw locatie. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u direct een afspraak met ons maken om de mogelijkheid voor het huren van kerstverlichting in Friesland te bespreken? Bel of mail ons dan!

Maak kennis met Wielsma Verlichting

Wat kunnen wij als verlichting specialist precies voor u doen? Wanneer u ons inschakelt voor de verhuur van kerstverlichting in Friesland, voorzien wij u eerst van advies op maat. Wij willen alles weten over uw idee├źn en wensen voor de feestverlichting. Vervolgens kijken we samen naar de verlichting in onze grote collectie. Heeft u iets kunnen vinden wat u mooi vindt voor de versiering van uw straat of pand? Of wilt u een ontwerp laten maken door onze specialisten? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze altijd voor u waarmaken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat om u te voorzien van waardevol advies, maar kunnen wij u ook echte kwaliteitsproducten leveren.

Waarom kerstverlichting huren in Friesland?

Waarom laten steeds meer dorpen, steden en winkels hun pand of straat versieren met kerstverlichting? Verlichting zorgt voor meer sfeer en gezelligheid en dat is misschien wel net wat uw bedrijf of winkelpand in Friesland nodig heeft. Het wordt meteen een stuk aangenamer en uw klanten zullen dit ook bevestigen. De gezellige lampjes geven een warm en veilig gevoel. Het zijn dus echte sfeermakers en de lichtjes nodigen uit om uw stad, dorp, straat of winkel te bezoeken.

Friesland

Ontdek de mogelijkheden van feestverlichting

Als het tijd is voor een feest of evenement in Friesland, dan hoort daar mooie verlichting bij. De mogelijkheden op het gebied van feestverlichting bij Wielsma Verlichting zijn heel groot. Bekijk samen met onze specialist het aanbod standaard kerstverlichting. Uiteraard kunt u naast het standaard assortiment ook zelf een ontwerp laten maken. Misschien heeft u al een bepaald idee in uw hoofd, of heeft u behoefte aan advies bij het maken van een keuze. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het type kerstverlichting dat u wenst. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Overspanningen
 • Paal en lichtmast ornamenten
 • Gevelornamenten
 • Boomverlichting
 • Hertjes en arrenslee
 • Glasvezel seizoensdecoratie

Bekijk samen op de locatie wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verlichting. Misschien heeft uw pand prachtige gevels die ideaal zijn voor de installatie van gevelornamenten. Op deze manier helpen wij u met het vinden van de perfecte kerstverlichting voor in Friesland. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten verlichting? Bel of mail ons dan!

Winkelstraat kerstverlichting

Het huren van kerstverlichting in Friesland

Heeft u de gewenste feestverlichting bij ons gevonden? Dan kunt u deze kerstverlichting direct huren bij ons. Bij ons kerstverlichting verhuur verzorgen wij niet alleen de bezorging van de verlichting op de gewenste datum en tijd, maar wij nemen ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag voor onze rekening. Wij bieden onze klanten een full service, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het installeren van de verlichting en de opslag achteraf.

De voordelen van Wielsma Verlichting

Kiest u voor Wielsma Verlichting voor het huren van uw kerstverlichting in Friesland? Dan profiteert u bij ons van diverse voordelen. U kunt bijvoorbeeld het volgende van ons verwachten:

 • Jarenlange ervaring en advies op maat
 • Verlichting die jarenlang meegaat
 • Verlichting die energiezuinig is
 • Maatwerk sfeerverlichting
 • Unieke lichtinstallatie

Neem snel contact met ons op als u nog vragen heeft over het huren of kopen van uw maatwerk sfeerverlichting voor in Friesland. Wij informeren u dan direct over de verschillende voordelen die wij bieden.

Neem contact met ons op

Wilt u direct gebruik maken van ons kerstverlichting verhuur in Friesland? Wilt u onze specialisten inschakelen om uw straten te versieren met maatwerk sfeerverlichting? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen? Of wilt u advies van een van onze specialisten? Bel ons dan via telefoonnummer 085-080 5338. Mailen kan ook naar info@wielsmaverlichting.nl. Tot slot kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij hopen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen om u te voorzien van meer informatie over de mogelijkheden van kerstverlichting huren in Friesland bij Wielsma Verlichting.

Wat zeggen onze klanten