Feestverlichting in Friesland

Wist u dat u in Friesland de beste verlichting kunt regelen bij Wielsma Verlichting? U kunt uw dorp of stad nu prachtig versieren zodat daar veel mensen op af komen. Met name tijdens de donkere dagen en in de feestmaanden is het extra gezellig in het dorp wanneer u feestverlichting laat plaatsen in Friesland. Veel bedrijven maken deze keuze of de gemeente regelt het. Wij helpen u hierin graag.

De specialist op gebied van verlichting

Wij geven u advies op maat en kunnen er ook voor zorgen dat de wensen worden gerealiseerd op het gebied van verlichting. Wij zijn namelijk al sinds 1977 actief op de markt als leverancier van huur verlichting zoals feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en sinds 2005 ook met LED verlichting. Dit delen wij graag met u. Verlichting zorgt voor meer sfeer, gezelligheid en dat is misschien wel net wat uw bedrijf of winkelpand in Friesland nodig heeft. Het wordt meteen een stuk aangenamer en uw klanten zullen dit ook bevestigen.

Friesland

Feest met mooie verlichting

Als het tijd is voor een feestje in Friesland, dan hoort daar mooie verlichting bij. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan mooie boomverlichting en hierdoor lijkt de omgeving al meteen heel anders. Zorg voor meer gezelligheid in Friesland en kiest u voor onze verlichting.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij kunnen veel voor u betekenen op het gebied van verlichting in Friesland. Misschien wilt u wel investeren in verlichting, of u wilt u graag na verloop van tijd afwisselen. Daarom hebben wij voor u de mogelijkheid om verlichting te huren. Bij ons kunt u zowel kerstverlichting, feestverlichting, sfeerverlichting, sierverlichting huren. Een andere optie die u heeft is kiezen voor onze lichtmast ornamenten. Dit voegt veel toe in Friesland. De binnenstad wordt gelijk veel sfeervoller.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over onze verlichting in Friesland en u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.