Feestverlichting buiten

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Onze feestverlichting laat het “buiten leven”

Met onze professionele feestverlichting maakt u het echt gezellig buiten. Want iedereen ziet en ervaart de kwaliteit van deze feestverlichting. De sfeer buiten wordt hierdoor gezelliger; men blijft langer en geeft meer geld uit. Daarom kiezen de grotere organisaties van Nederland regelmatig weer voor onze feestverlichting voor buiten. Vooral tijdens de kerstdagen, wanneer men het écht gezellig en knus wilt hebben.

Wielsma Verlichting voor buiten

Al sinds 1977 realiseert Wielsma Verlichting de buiten feestverlichting van uiteenlopende organisaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld handelsverenigingen, gemeenten en winkeliers. Terecht verwachten zij de allerhoogste kwaliteit; dat de feestverlichting buiten inspirerend blijft voor de bezoekers; dat deze te allen tijde goed een prachtig blijft werken. Daarom leveren wij uitsluitend feestverlichting van buitengewone kwaliteit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Bijzondere 3D sculpturen in de vorm van bijvoorbeeld Kerstmannen, sneeuwpoppen of originele onderwerpen
  • Overspanningen voor boven straat, zoals lichtbogen en andere vormen
  • Ornamenten voor op gevels en lantaarnpalen
  • Herten en arrenslees
  • Boomverlichting: kerstlichtjes of moderne sierverlichting
  • Royale kroonluchters
  • Kabelverlichting voor hekwerken, gevels, dakgoten, reclameborden,raamkozijnen en bomen

Feestverlichting voor buiten op maat

Het maximale effect met buiten feestverlichting bereikt u als u deze op maat laat realiseren. Wij laten deze graag perfect op uw omgeving aansluiten. Dit deden we al eerder voor verschillende gemeenten in heel Nederland, waarbij wij bij voorbeeld vormen uit de omgeving verwerkten in unieke buitenverlichting. Wilt u dit ook, of heeft u zelf ideeën? Dan horen wij dit graag van u. Aan de hand van uw wensenpakket maken wij dan een uniek lichtplan op maat.

feestverlichting drente

Kunt u buiten onze feestverlichting?

Om verantwoordelijk met uw kosten van uw buiten feestverlichting om te gaan en deze voordelig te houden, kunt u onze feestverlichting niet alleen kopen, maar ook huren. Dit is voordelig in het geval dat u geen opslagruimte heeft of slechts voor een jaar wilt investeren in buiten feestverlichting. Wilt u wel kopen, maar heeft u niet de technische capaciteiten om deze zelf op te hangen, te onderhouden of goed op te bergen? Dan doen wij dit graag voor u.

Wat zeggen onze klanten