Feestverlichting huren Drenthe

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

De verhuur van kerstverlichting in Drenthe

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van kerstverlichting in Drenthe of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij Wielsma Verlichting. Wij realiseren de mooiste verlichting op maat. Of dat u nu op zoek bent naar verlichting die u kunt huren of maatwerk sfeerverlichting die u kunt kopen, wij kunnen u altijd helpen. Steeds meer gemeenten willen het tijdens de donkere maanden extra gezellig maken. Verlichting speelt daarin een belangrijke rol. Wij weten dat als geen ander. Wij zijn namelijk al sinds 1977 actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook van LED verlichting. U kunt bij ons terecht voor advies of een ontwerp op maat. Kortom, wij staan voor u klaar om uw wensen op het gebied van kerstverlichting verhuur in Drenthe te realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over het huren van onze sfeerverlichting? Lees dan verder. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen en uw wensen op het gebied van verlichting aan ons door te geven. Wij spreken dan zo snel mogelijk met u af, zodat we samen de gewenste feestverlichting voor u kunnen vinden.

Redenen om kerstverlichting te huren in Drenthe

We zien dat steeds meer bedrijven, gemeentes en winkeliersverenigingen ervoor kiezen om sfeerverlichting te laten installeren voor en tijdens de feestdagen. Of dat u nu een buurt wilt verlichten, een hele winkelstraat, dorp of stad, wij doen het graag voor u. Feestverlichting helpt de bewoners, bezoekers en het winkelend publiek om in de stemming te komen. Daarnaast trekt het nieuwe bezoekers aan. De vrolijke lichtjes zorgen namelijk voor een gezellig, warm en veilig gevoel. Precies wat mensen nodig hebben tijdens de donkere dagen. De prachtig versierde straten, lantaarnpalen en bomen in Drenthe nodigen uit om nog een mooie wandeling te maken in de avonduren.

feestverlichting drente

Uw leverancier voor sfeerverlichting

Bent u als gemeente, binnenstadmanagement of winkeliersvereniging ook van plan om kerstverlichting te huren in Drenthe? En zoekt u een goede leverancier die voor u de gewenste verlichting kan leveren en/of maken? Dan is Wielsma Verlichting u graag van dienst. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment met diverse soorten sfeerverlichting. Bent u op zoek naar iets extra’s, dan is dat voor ons ook geen probleem. Onze specialisten kunnen namelijk zelf de armaturen voor u maken. Op deze manier maken wij kerstverlichting op maat die helemaal naar uw wensen is ontworpen.

Ontdek de mogelijkheden van sfeerverlichting

Veel klanten die bij ons langskomen voor het uitzoeken van feestverlichting hebben vaak al een idee van wat zij willen. Sommige mensen hebben echter nog geen idee van de mogelijkheden en hebben behoefte aan advies. Onze specialist gaat dan graag met u aan de slag om de juiste kerstverlichting uit te zoeken. We bezoeken samen de locatie en bekijken de mogelijkheden. Misschien zijn er wel mooie lantaarnpalen of lichtmasten aanwezig. Deze zijn ook uitermate geschikt om te versieren. Naast paal en lichtmast ornamenten kunt u bij ons ook kiezen voor onder andere:

  • Overspanningen
  • Gevelornamenten
  • Boomverlichting
  • Hertjes en arrenslee
  • Glasvezel seizoensdecoratie

Direct behoefte aan advies van een van onze specialisten? Bel of mail ons dan!

Voorstel 2 lantaarnpaal model Wezep

Kerstverlichting huren in Drenthe

Heeft u de juiste kerstverlichting uitgezocht in Drenthe? Dan kunt u deze verlichting direct bij ons huren. U kunt een huurcontract met ons afsluiten voor minimaal vijf jaar. Wanneer u bij ons huurt zorgen wij niet alleen voor de levering van de verlichting, maar nemen wij ook de montage, demontage, het onderhoud, de communicatie, logistiek en opslag op ons. U geniet dus van een full service en hoeft zich voor de feestdagen geen zorgen te maken over de installatie van de feestverlichting en de opslag na afloop. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze full service kerstverlichting verhuur in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van Wielsma Verlichting

Kiest u voor het huren van kerstverlichting in Drenthe via Wielsma Verlichting, dan kunnen wij u veel bieden. Of dat u nu wilt huren of maatwerk verlichting wilt kopen, bij ons kan het allemaal in korte tijd gerealiseerd worden. Daarnaast zijn wij door onze jarenlange ervaring in staat om u te voorzien van waardevol advies bij het kiezen van de feestverlichting of de realisatie van het ontwerp. De verlichting die wij leveren is duurzaam en gaat dus jaren mee. Daarnaast is de verlichting energiezuinig. Bel of mail ons en bekijk samen met ons het aanbod! Wij weten zeker dat met de juiste verlichting uw dorp of stad nog mooier en leuker wordt.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over het huren van kerstverlichting in Drenthe? Wilt u advies op maat ontvangen? Of wilt u bijvoorbeeld hertjes met een arrenslee direct bij ons bestellen of huren? Bel 085-080 5338, stuur een e-mail naar info@wielsmaverlichting.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden op het gebied van onze kerstverlichting verhuur in Drenthe.

Wat zeggen onze klanten