Mooie verlichting in Drenthe

De mooiste verlichting in Drenthe wordt gerealiseerd door Wielsma Verlichting. Of dat u nu op zoek bent naar huur verlichting of naar mooie lichtmast ornamenten, wij realiseren het graag voor u in Drenthe. Steeds meer gemeenten willen het tijdens de donkere maanden extra gezellig maken. Verlichting speelt daarin een grote rol en daar kunnen wij over meepraten. Wij zijn namelijk al sinds 1977 actief op de markt als leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook met LED verlichting. Advies op maat, ontwerp op maat, op het gebied van verlichting staan wij voor u klaar om uw wensen in Drenthe te realiseren.

Drenthe

Volop keuze

Er is bij ons volop keuze, daarom zijn wij u in Drenthe graag van dienst. Of dat u nu een buurt wilt verlichten, een hele winkelstraat, dorp of stad wij doen het graag voor u. Feestverlichting om in de stemming te komen, of meteen kerstverlichting als deze tijd er weer aan zit te komen? Het maakt het extra gezellig om lekker in de avonduren nog een wandeling te maken in de Drenthe en genieten van de mooiste boomverlichting aller tijden. Het is uitnodigend en ook erg aangenaam om hier samen van te genieten in Drenthe.

Onze voordelen

Als u voor onze mogelijkheden kiest, dan kunnen wij u veel bieden in Drenthe. Of dat u nu wilt huren of u wilt verlichting op maat bestellen, bij ons kan het allemaal in korte tijd gerealiseerd worden. Wij weten hoe gezellig het in Drenthe kan zijn, maar het wordt nog gemoedelijker wanneer u mooie verlichting heeft om van te genieten. Komt u daarom nu achter uw wensen door ons aanbod te bekijken want dan weet u zeker dat het nog leuker gaat worden bij u in het dorp of in de stad.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze verlichting? Dan kunt u altijd contact opnemen. U kunt bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Daarnaast kunt u ook op onze website het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.