Boomverlichting volop keuze

Wielsma Verlichting heeft veel ervaring op het gebied van boomverlichting. Bent u op zoek naar advies of zoekt u passende boomverlichting? Wij van Wielsma Verlichting helpen u graag verder. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat over boomverlichting. U kunt een boom verlichten welke in het middelpunt van het dorp of stad staat. Maar het kan ook zijn dat u meerdere bomen wilt versieren zodat het een geheel is en nog meer warmte uitstraalt. Iedere individuele boomverlichting is voor ons een 100% maatwerk klus.

Uw wensen staan centraal

Bij ons staan uw wensen centraal als het over boomverlichting gaat. Wij zullen uw wensen aanhoren, een ontwerp maken en dan met u om de tafel zitten om te bekijken of dit is wat u in gedachten had. Binnen korte tijd kan deze verlichting op maat gerealiseerd worden

Advies op maat

Bent u er al uit over de kleur van de verlichting? Welke vorm van verlichting is gewenst? Misschien komt u er alleen niet uit en dan zijn wij er om u te adviseren. Dit doen wij maar al te graag! Wij zorgen er voor dat u weet wat wij kunnen betekenen voor u als het over boomverlichting gaat. Hierdoor kunt u gemakkelijker en beter uw keuze maken en weet u zeker dat het anderen ook aanspreekt. Een boom en optimaal verlicht geeft een feeërieke sfeer aan een heel gebied rondom de boom.

Boomverlichting

Contact opnemen

Als u vragen heeft over onze boomverlichting, kunt u altijd contact opnemen. Wij willen graag voldoen aan uw wensen. Mocht er binnenkort een groot evenement worden gehouden in uw buurt, laat het ons dan weten, wij kunnen dan op tijd beginnen met uw boom te verlichten. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden via info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en dan gaat de rest vanzelf.