Wielsma Verlichting maakt uw boomverlichting bijzonder

De mooiste boomverlichting? Die kunt u zich waarschijnlijk nog wel herinneren. Uit een film, een bijzondere afbeelding of een verhaal. Dan voelt u zelf hoe inspirerend dit kan zijn. Dan begrijpt u hoe gezellig, uitnodigend en fraai een stad of gebouw kan worden. Hoe fraaier u uw boomverlichting maakt, hoe groter het effect. Wilt u het maximale effect bereiken voor de beste prijs? Dan klopt uw aan bij een betrouwbare en ervaren specialist. Wielsma Verlichting doet dan open.

boomverlichting

Zo bedienen wij al jaren vele particulieren en organisaties. Zoals gemeenten, winkeliers en handelsvereniging. Elk jaar verzorgen wij weer de meeste bijzondere boomverlichting voor hen. Uiteraard met behulp van traditionele kerstverlichting, maar ook modernere, unieke boomverlichting zoals men die nog niet vaker heeft gezien. Zo lijkt het met Snowfall bijvoorbeeld alsof de sterren zelf in de boom zijn gedaald als boomverlichting.

Maatwerk boomverlichting

Het effect van uw boomverlichting wordt groter naarmate deze beter past bij uw omgeving, entourage en inrichting van uw winkelgebied. De prachtigste boomverlichting realiseert u dus met eigen, unieke lichtinstallaties. Voor het realiseren van dergelijke boomverlichting hebben wij alle noodzakelijke technische en creatieve expertise in huis. Daarbij luisteren wij zeer goed naar al uw wensen. Op basis hiervan maken wij een helder voorstel voor u.

Over Wielsma Verlichting

Al sinds 1977 zijn wij de voornaamste leverancier van boomverlichting voor uiteenlopende gemeenten, organisaties en winkeliers. Hierdoor hebben wij precies de juiste ervaring om uw opdracht tot in de finesses te verzorgen. Het resultaat hiervan kunt u nu al zien op de vele voorbeeldfoto’s op onze website. Bijvoorbeeld onze boomverlichting in Huizen en Noorderveld. De afwerking hiervan is zowel letterlijk als figuurlijk schitterend. En daar doen wij het voor.