Boomverlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Professionele boomverlichting van Wielsma Verlichting

Wilt u graag professionele boomverlichting aanschaffen? Dan bent u bij Wielsma Verlichting aan het juiste adres. Al sinds 1977 is ons bedrijf een begrip als het gaat om het leveren en ontwerpen van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en vanaf 2005 ook ledverlichting op maat. Bij ons kunt u terecht voor een zeer groot aanbod feestverlichting waaronder ook de mooiste professionele boomverlichting. Of dat u nu een enkele grote boom wilt voorzien van verlichting of dat u de bomen in een aantal straten van uw dorp of stad wilt versieren, bij Wielsma Verlichting is het allemaal mogelijk. Heeft u zelf een idee voor de boomverlichting? Dan kunt u bij ons ook uw idee laten uitwerken in een ontwerp. Vervolgens maken wij zelf de armaturen. Wij leveren dus echt maatwerk! Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van boomverlichting? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Professionele boomverlichting

Wilt u een prachtige boom versieren met schitterende verlichting voor de feestperiode? Of wilt u de gehele winterperiode de bomen in uw winkelstraat versieren met gezellige lampjes? Dan kan Wielsma Verlichting u zeker helpen. Wij leveren namelijk professionele boomverlichting op maat. Sfeerlichting is een ideale manier om bezoekers naar uw dorp, stad of winkelstraat te trekken. De prachtige lichtjes zorgen namelijk voor een gezellige en warme sfeer. Precies waar mensen naar op zoek zijn tijdens de donkere wintermaanden. Met de juiste boomverlichting kunt u voor verbluffend resultaat zorgen! Maar welke verlichting past bij de boom of bomen die u wilt versieren? En hoe moet u de installatie van de verlichting precies aanpakken? De professionals van Wielsma Verlichting helpen u daar graag mee. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke sfeerverlichting ideaal is voor uw situatie.

Boomverlichting

Advies op maat

Wilt u graag boomverlichting huren of aanschaffen? Dan is Wielsma Verlichting u graag van dienst. Wij willen eerst meer weten over uw wensen voor de boomverlichting. Wij zullen u een aantal vragen stellen om een goed beeld te krijgen van uw ideeën. Welke kleur verlichting wilt u precies? En welke vorm van verlichting is gewenst? Misschien komt u er alleen niet uit. Dan zijn wij er om u te adviseren. Dit doen wij maar al te graag! Wij informeren u over de verschillende mogelijkheden en bekijken samen met u op locatie wat voor soort verlichting goed past. Met ons advies op maat kunt u eenvoudiger een keuze maken en weet u zeker dat het anderen ook aanspreekt. Een boom die optimaal verlicht is, geeft een feeërieke sfeer aan een heel gebied rondom de boom.

Borger

Feestverlichting laten ontwerpen

Heeft u samen met onze specialist bepaald welke kleur en vorm verlichting u wenst? Dan is het mogelijk om boomverlichting uit ons ruime assortiment te kiezen, maar u kunt ook uw eigen professionele boomverlichting laten ontwerpen. Wij zetten uw wensen graag om in een prachtig ontwerp. Wanneer het ontwerp gemaakt is, gaan wij met u om tafel zitten. We bekijken dan samen het ontwerp. Is dit wat u in gedachte had? Bij een akkoord gaan wij aan de slag met het maken van de armaturen. Binnen korte tijd kunnen wij dan uw verlichting op maat realiseren.

De installatie van professionele boomverlichting

Het ophangen van uw nieuwe boomverlichting is een grote klus die de nodige kennis en materialen vereist. Heeft u niet de tijd, kennis en materialen om uw boomverlichting op een mooie manier op te hangen? Dan kunt u ook de professional van Wielsma Verlichting inschakelen voor de installatie. Wanneer u de boomverlichting bij ons huurt, zorgen wij namelijk niet alleen voor de levering, maar nemen wij ook het monteren, onderhouden en opbergen voor onze rekening. Wij hangen verlichting op zoals u dat in gedachte heeft, demonteren het na afloop en bergen het voor u op tijdens de periode dat u de verlichting niet nodig heeft. Heeft u de boomverlichting bij ons gekocht? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Wij verzorgen dan ook de montage, demontage, opslag, het onderhoud, de logistiek en de nodige communicatie. Meer weten over het huren of kopen van een boomverlichting inclusief servicecontract? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wilt u een mooi ontwerp laten maken voor nieuwe boomverlichting in uw stad, dorp of winkelstraat? Wilt u graag boomverlichting huren uit ons assortiment? Heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-080 5338, mailen via info@wielsmaverlichting.nl of een bericht achter te laten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om de mogelijkheden op het gebied van boomverlichting te bespreken.

Wat zeggen onze klanten