Het lichtend voorbeeld in LED straatverlichting

Wij begrijpen heel goed waarom u op zoek bent naar LED straatverlichting voor uw stad, gemeente of (winkel) pand. Want met LED straatverlichting brengt u uw omgeving tot leven. En dat is zeer belangrijk voor het aantrekken van winkelpubliek en het zorgen voor een gezellige sfeer. Hiernaast bespaart u enorm op uw energiekosten, omdat LED straatverlichting zuinig is en relatief nauwelijks geld kost.

led-straatverlichting

Daarom schaffen velen handelsverenigingen, winkeliers en gemeenten onze LED straatverlichting aan. Wielsma Verlichtig weet immers al sinds 1977 vele steden en dorpen in Nederland op te vrolijken. Sinds 2005 ook met LED straatverlichting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld feestverlichting, sierverlichting, sfeerverlichting en kerstverlichting zoals:

  • Overspanningen voor boven de straat
  • Gevelornamenten
  • Kabelverlichting voor reclameborden, dakgoten, raamkozijnen, bomen, hekwerken en gevels
  • Boomverlichting: lichtkabels met 7W gloeilampen, licht-stringen
  • Hertjes en arrensleetjes
  • Lantaarnpaalornamenten
  • Kroonluchters
  • Unieke 3D sculpturen van sneeuwpoppen, Kerstmannen en bomen

Onze LED straatverlichting: collectie of op maat

Dankzij de expertise die wij jarenlang hebben opgebouwd, hebben wij natuurlijk een indrukwekkende collectie van LED straatverlichting. De keuze voor u is hierdoor zeer groot. Maar ook als u zelf een leuk idee heeft, of als u een uniek ontwerp wilt laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensenpakket maken wij een uniek ontwerp waarmee u nog meer aandacht trekt.

LED straatverlichting: kopen of huren?

Wat is voordeliger voor u? Het kopen of huren van LEDstraatverlichting? Dit is afhankelijk van uw specifieke situatie. Heeft u de capaciteit om de LED straatverlichting zelf op te hangen, monteren en veilig te bewaren? Dan haalt u waarschijnlijk veel voordeel uit het kopen van onze producten. Heeft u deze capaciteit niet, dan wilt u deze waarschijnlijk huren. Wat u ook wilt, wij verzorgen indien gewenst de montage, het onderhoud en de beveiligde opslag voor u.