Huur verlichting

Sinds 1977 Maatwerk DuurzaamEnergiezuinigUnieke Lichtinstallatie

Huur verlichting bij Wielsma Verlichting

Wilt u graag de keuze voor de optie huur verlichting? Bij Wielsma Verlichting bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. U kunt huur verlichting aanvragen maar ook huur kerstverlichting, feestverlichting, sfeerverlichting, sierverlichting. Het ligt er een beetje aan in welke periode van het jaar dat u verlichting nodig heeft, maar rond de feestdagen kan het wel eens erg druk zijn. Wij adviseren u dan om zeer tijdig uw wensen door te geven zodat wij u kunnen voorzien van de beste huur verlichting.

Verlichting huren

Een groot voordeel van huur verlichting is dat u voor een vaste prijs per seizoen klaar bent. U hoeft de verlichting niet zelf op te slaan, of zelf jaarlijks alles te controleren. Ook de montage, demontage, service, onderhoud, opslag, alle logistiek e.d. wordt jaarlijks voor u verzorgt. Door huur verlichting kunt u na een aantal jaren afwisselen en eens iets anders kiezen. Hierdoor is het altijd uniek, wat u ook kiest. Wielsma Verlichting heeft een ruim aanbod, mooie kleuren, leuke vormen, en wij kunnen u altijd voorzien van mooie huur verlichting. Misschien wilt u na een seizoen uitbreiden met verlichting, ook dat is mogelijk. U hoeft het alleen maar tijdig aan ons door te geven.

feestverlichting drente

Onze mogelijkheden

De beste huur verlichting kunt u nu bij ons regelen. Ook wanneer u met spoed iets nodig heeft, staan wij voor u klaar. U hoeft maar aan te geven wat uw wensen zijn en dan geven wij aan wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij hebben een ruim assortiment kerstverlichting, feestverlichting, sfeerverlichting, sierverlichting en daar kunt u uit kiezen. Wij realiseren graag al uw wensen.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over onze kerstverlichting en feestverlichting kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd bellen naar 0594 – 51 34 34 of 06 – 51 32 93 67. Maar een e-mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden info@wielsmaverlichting.nl. Op onze website kunt u ook altijd het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn

Wat zeggen onze klanten